Finanţe

TOTAL LEASING & FINANCE A OBŢINUT O LINIE DE CREDIT ÎN VALOARE DE 3,5 MIL. LEI DE LA MOLDINDCONBANK

21 iunie, 2018

Total Leasing & Finance, în parteneriat cu BC Moldindconbank SA, oferă noi posibilităţi de finanţare pentru businessul moldovenesc.

Potrivit agenției INFOTAG, Moldindconbank a acordat Total Leasing & Finance a treia linie de credit în valoare de 3,5 milioane de euro pentru a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM) din Moldova, precum și proiectele de leasing financiar pentru persoane fizice și juridice. În conformitate cu condiţiile contractului de credit, semnat pe 20 iunie 2018, resursele financiare sunt oferite pentru o perioadă de 36 de luni. Acestea pot fi direcţionate pentru finanţarea IMM şi a persoanelor fizice prin intermediul împrumuturilor și leasingului financiar în conformitate cu expertiza Total Leasing & Finance SA.

„Finanțarea nebancară reprezintă o oportunitate rapidă de acces la finanţare în condiții avantajoase pentru persoane fizice, antreprenori individuali, pentru întreprinderile mici și mijlocii. Pe baza experienței noastre de 12 ani și a reputației companiei s-a format un nucleu de clienți și parteneri, care este în continuă extindere generând o creștere constantă a cererii pentru serviciile noastre. Colaborarea cu Moldindconbank extinde capacitățile ompaniei și stimulează dezvoltarea proiectelor de finanțare și leasing financiar în rândul clienților noştri permanenţi și susţine atragerea unor noi clienți”, a spus administratorul şi membrul organului executiv Total Leasing & Finance, Ghenadii Lavric.

În prezent, compania operează cu linii de credit primite de la organizații financiare internaționale și bănci moldovenești. Printre acestea se numără Black Sea Trade and Development Bank – 4,5 mil. euro; responsAbility Investments AG – 6 mil. euro; Nederlandse Financierings-MaatschappijVoorOntwikkelingslanden N.V. (FMO) – 3 mil. euro; DEUTSCHE INVESTITIONS UND ENTWISKLUNGSGESELLSCHAFT MBH (DEG) – 5 mil. euro; Green for Growth Fund – 2 mil. euro; OIKOCREDIT, Ecumenical Development Co-operative Society U.A. – 1,5 mil. euro, BC Mobiasbanca – Gruppe Societe Generale – 3 mil. euro; BC Moldova-Agroindbank SA – 40 mil. lei; BC Moldindconbank SA – 3,5 mil. euro.

Total Leasing & Finance SA este prima companie de leasing din Moldova cu 100% capital străin, fondată pe 29 august 2006. Acţionarii companiei sunt două companii olandeze: Emerging Europe Leasing and Finance B.V. (EELF) – 75,38% şi Nederlandse Financierings Maatschappij Voor Ontwikkelingslanden N.V. (FMO) – 24.62%. Misiunea companiei este de a asigura accesul la servicii financiare pentru întreprinderile mici, mijlocii şi mari, precum şi pentru persoanele fizice, inclusiv din mediul rural. (Mai multe detalii aflaţi pe site-ul agenţiei INFOTAG – www.infotag.md – la rubrica „Comunicate de presă”).

Commentarii [ 6 ] adaugă comentariu

  1. 2018.06.22 10:13 Efim
    Ce inseamna daca Total Leasing are clientii care sa dezvolta.
  2. 2018.06.22 10:17 Raisa
    Total Leasing sa dezvolta bine si frumos pina chind nu este controlata de Banca Nationala...
  3. 2018.06.22 15:34 Eva
    Cu asa creditarea evident ca apar riscuri, cine lua responsabilitatea?
  4. 2018.06.24 13:33 Clever
    Total este cea mai puternica compania de leasing pe piata Moldovei...
  5. 2018.06.24 13:36 Dorina
    Compania are prtofolio de credite mare, da ea nu este cea mai efectiva si buna.
  6. 2018.06.25 11:40 Filea
    Eu asa sicit, ca totul depinde de manageri, daca ei sunt profesionisti, atunci si afacerea prospera.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.