Finanţe

SERVICIUL FISCAL A DEPISTAT NEREGULI ÎN ACTIVITATEA COSMETOLOGILOR ŞI FRIZERILOR

14 septembrie, 2018

Pe parcursul perioadei estivale a anului curent, Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a realizat mai multe acțiuni de monitorizare și control la agenții economici prestatori de servicii cosmetologice și de frizer, fiind depistate încălcări de ordin fiscal.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul SFS, în urma controalelor, 70 de contribuabili din domeniu au fost amendaţi cu peste 376,2 mii lei.

La prima etapă, inspectorii fiscali au verificat indicatorii declarați în primele patru luni de către 771 de agenți economici din această sferă de activitate. La 71 dintre aceștia au fost efectuate vizite fiscal, fiind depistate încălcări de ordin fiscal și contravențional.

SFS anunţă că acțiunile de monitorizare a contribuabililor prestatori de servicii cosmetologice și de frizer vor continua până la finele anului 2018 şi îndeamnă toți contribuabilii să se conformeze prevederilor legislației în vigoare.

După cum a informat anterior INFOTAG, Serviciul Fiscal de Stat a verificat anterior activitatea sălilor de ceremonii, a comercianţilor de flori, a celor care dau în chirie spaţii locative, depistând un şir de încălcări şi sancţionând mai mulţi contribuabili neoneşti.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.