Finanţe

SERVICIUL FISCAL DE STAT VA INTENSIFICA CONTROLUL ASUPRA ACTIVITĂŢII SPĂLĂTORIILOR AUTO

31 ianuarie, 2019

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va intensifica controlul asupra activităţii spălătoriilor auto în anul 2019 în baza unei monitorizări demarate în anul trecut.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul instituţiei, pe parcursul anului 2018, pe întreg teritoriul țării au fost identificate 190 de spălătorii auto cu grad de risc sporit de abateri fiscale, care au fost supuși vizitelor fiscale și controalelor fiscale operative.

În rezultatul acțiunilor desfășurate, angajații SFS au stabilit 83 de încălcări fiscale și 75 de încălcări contravenționale, per total aplicând sancțiuni în sumă de 574 mii lei.

Printre abaterile înregistrate fac parte: desfășurarea activității de întreprinzător fără a dispune sau fără a utiliza mașina de casă și control; desfășurarea ilicită activității de întreprinzător sau fără a declara subdiviziunea; prezentarea datelor eronate cu privire la amplasarea sediului sau a subdiviziunii.

În anul 2018, inspectorii fiscali au intensificat şi controlul asupra activităţii comercianţilor de flori, a agenților economici care dețin săli de ceremonii și/sau restaurante, a persoanelor care prestează servicii foto, video și muzicale şi a cetăţenilor ce dau în locaţiune apartamente.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.