Finanţe

MOLDINDCONBANK – ÎN TOPUL CELOR MAI RENTABILE BĂNCI DIN EUROPA DE SUD-EST

21 iunie, 2019

Moldindconbank se regăseşte în topul celor mai mari bănci din Europa de Sud-Est, anul acesta fiind plasată pe locul 74, urcând cu 9 poziții față de anul precedent, conform clasamentului SEE Top 100 Banks 2019, elaborat de agenţia financiară internaţională SeeNews. Mai mult, conform aceluiași clasament Moldindconbank în premieră ocupă locul 5 în regiune la capitolul rentabilității activelor (ROA), fiind totodată lider printre băncile comerciale din Republica Moldova.

SeeNews TOP 100 Banks este un clasament anual al celor mai mari bănci din Europa de Sud-Est, realizat în baza activelor totale deținute şi a profitului net. La data de 31 decembrie 2018, Moldindconbank a înregistrat o valoare totală a activelor de 844 mil. Euro.

În clasament au fost incluse 100 cele mai mari bănci din România, Republica Moldova, Bulgaria, Croația, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Bosnia, Herțogovina și Albania, fiind analizate peste 200 de bănci din regiune.

SEE Top 100 Banks 2019 este o ediție specială a clasamentului celor mai mari bănci din Sud-Estul Europei în ceea ce privește activele deținute la data de 31 decembrie 2018.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.