Finanţe

AMBASADA CHINEI A OFERIT 26 DE LAPTOPURI PENTRU ȘCOLILE DIN MOLDOVA

15 septembrie, 2020

Ambasada Chinei a donat luni 26 de laptop-uri cu software licenţiat sistemului educaţional al Republicii Moldova, ca parte a campaniei "Oferă un computer pentru educaţie".

Potrivit agenţiei INFOTAG, cu referire la surse din cadrul Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, şeful Igor Şarov şi-a exprimat recunoştinţa pentru acest cadou adresat ambasadorului Republicii Populare Chineze în Republica Moldova Zhang Yinghun, menţionând că, chiar şi în acest moment dificil pentru toată lumea, China găseşte oportunităţi de a ajuta Moldova.

"China şi Moldova au avut întotdeauna relaţii de prietenie. Învăţarea la distanţă este foarte importantă în aceste zile, motiv pentru care Ambasada Chinei îi sprijină pe cei care au nevoie de ea. Cu această contribuţie, dorim să oferim cel puţin unei clase acces la învăţare online ", a declarat diplomatul chinez.

Laptopurile donate vor fi distribuite prin decizia guvernului către instituţiile de învăţământ, împreună cu alte donaţii făcute de partenerii străini ai Moldovei.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.