Poster financiar

„MOBIASBANCĂ – GROUPE SOCIETE GENERALE” OFERĂ CLIENŢILOR CONDIŢII AVANTAJOASE PRIN FACILITATEA „CREDITUL POLONEZ”

12 ianuarie, 2017
„MOBIASBANCĂ – GROUPE SOCIETE GENERALE” OFERĂ CLIENŢILOR CONDIŢII AVANTAJOASE PRIN FACILITATEA „CREDITUL POLONEZ” „Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” oferă clienţilor condiţii avantajoase de creditare în cadrul programului „Creditul de asistenţă acordat de Guvernul Republicii Polone”.

 

Surse din cadrul conducerii băncii au relatat pentru INFOTAG că „Mobiasbancă” oferă clienţilor săi finanțare pentru dezvoltarea companiilor care desfăşoară activităţi în domeniul agroalimentar şi industrial din Republica Moldova. Clienţii pot accesa credite de la 500 mii euro până la 5 mil. euro, care vor fi oferite pe un termen de până la 12 ani.

 

Interlocutorul agenţiei a spus că companiile care vor aplica pentru accesarea finanţării vor beneficia, în plus, de multiple avantaje, cum ar fi condiţii accesibile de creditare, o paletă largă de echipamente şi servicii eligibile spre finanţare furnizate de antreprenorii din Republica Polonă, TVA şi taxe de import la cota 0 (zero).

 

Pentru a fi eligibile spre aplicare la program, companiile trebuie să întrunească următoarele condiţii: înfiinţarea/ modernizarea întreprinderilor din domeniul agroindustrial, investiţii în tehnologii noi privind recoltarea şi procesarea producţiei de origine vegetală şi animalieră, construcția / modernizarea halelor de producere, investiții în tehnologii moderne şi inovaţii în scopul conformării la standardele UE privind siguranţa alimentelor şi cerințele de calitate. (Detalii aflaţi pe site-ul agenţiei INFOTAG – www.infotag.md, la rubrica „Comunicate de presă”).

Comentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 12.01.2017 02:31:55 Dumitru
    Cui Mobiasbanca sa da asa multe credite?
  2. 13.01.2017 08:55:15 David
    El si asa este plin de bani si polonezii dau linie de credit...

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.