Poster financiar

„MOBIASBANCĂ” A MAJORAT LIMITA DE CREDITARE A CLIENŢILOR ÎN CADRUL PROGRAMULUI INNOVFIN DE LA 15 MIL. LA 45 MIL. EURO

09 iunie, 2017
„MOBIASBANCĂ” A MAJORAT LIMITA DE CREDITARE A CLIENŢILOR ÎN CADRUL PROGRAMULUI INNOVFIN DE LA 15 MIL. LA 45 MIL. EURO

Sucursala din Moldova a grupului financiar Societe Generale – „Mobiasbancă” a semnat un nou acord de garantare cu Fondul European de Investiţii pentru programul InnovFin, care prevede extinderea posibilităţii de finanţare a proiectelor inovatoare.

Surse din cadrul conducerii băncii au relatat pentru INFOTAG că prin noul acord a fost majorată limita de finanţare de la 15 mil. euro la 45 mil. euro pentru facilitarea de garantare InnovFin pentru întreprinderile mici şi mijlocii, realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul programului Orizont 2020 „Instrumente Financiare”.

Clienţii „Mobiasbancă” care îşi propun dezvoltarea afacerilor prin prisma inovării acestora vor avea un şir de avantaje.

Astfel, noul acord prevede acces mai mare pentru întreprinderile mici şi mijlocii la finanţarea proiectelor inovatoare cu sprijinul UE, garanţii suplimentare în cazul insuficienţei necesarului de gaj, până la 50% din valoarea gajului pentru suma creditului contractat poate fi garantată de InnovFin, rate mai mici ale dobânzii decât ofertele standard.

Printre alte avantaje esenţiale se numără posibilitatea de a contracta creditul / leasingul pentru o sumă ce poate varia de la 25 mii euro până la 7,5 mil. euro. Perioada maximă de rambursare este de 10 ani, iar creditul poate fi obţinut uşor.

INFOTAG precizează: „Mobiasbancă” a devenit parteneră la Facilitarea de garantare InnovFin pentru IMM-uri în noiembrie 2016. Acesta este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul programului Orizont 2020 „Instrumente Financiare”, Programul-cadru al UE pentru Cercetare şi Inovare.

 

Comentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 16.06.2017 12:11:52 Grigore
    Clar ca clientii pot sa obtin la asa banca sustinerea TOTALA.
  2. 19.06.2017 06:38:57 Vinaria
    Pentru banca asta este inca o reusit pas innaninte spre podium, chind Mobiasbanca sa fie prima banca din Moldova.

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.