Poster financiar

MOBIASBANCA A ÎNDEPLINIT VISUL UNUI CLIENT, OFERINDU-I FAMILIEI ACESTUIA O CĂLĂTORIE LA PARIS

13 octombrie, 2017
MOBIASBANCA A ÎNDEPLINIT VISUL UNUI CLIENT, OFERINDU-I FAMILIEI ACESTUIA O CĂLĂTORIE LA PARIS

„Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” a îndeplinit visul clientului său, Constantin Pearja, oferindu-i familiei acestuia o călătorie în capitala Franței.

Surse din cadrul băncii au comunicat pentru INFOTAG că „Constantin a câștigat excursia în cadrul campaniei „Sărbătorim împreună”, dedicată împlinirii a 10 ani de apartenență a Mobiasbancă la Groupe Société Générale”.

„Cu această ocazie, începând cu 1 noiembrie 2016, timp de 10 săptămâni, oricine a contractat un credit de consum și ipotecar la Mobiasbancă a participat automat la tombola marelui premiu – o excursie cu familia la Disneyland, Paris. Dorim să împărtășim sărbătoarea succesului și stabilității cu clienții, oferindu-le un astfel de cadou”, a spus reprezentanta Mobiasbancă, Iulia Bogușevschi.

Potrivit câștigătorului concursului, „a fost cea mai memorabilă excursie, la care toți membrii familiei au visat demult”.

„Atunci când ni s-a comunicat vestea de la Mobiasbancă, nu mi-a venit să cred, a fost peste așteptările mele. De altfel, credeam că e un vis și atunci când eram deja în Paris, admirând înălțimea Turnului Eiffel, plimbându-ne pe malul Senei, descoperind palatele și muzeele de o încărcătură istorică și arhitecturală aparte. Experiența cea mai memorabilă a fost la Disneyland Paris, unde am revenit aievea în copilărie și am trăit emoții unice împreună cu familia”, a spus el.

 

Comentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 13.10.2017 01:46:09 Olesea
    Ce banca ei au ales si acum sunt multumiti...
  2. 13.10.2017 07:07:41 Maria
    Cum a fost asta, de ce anume familia asta?
  3. 14.10.2017 12:31:44 Dan
    Vezuncici, samie nastoeashie...

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.