Poster financiar

EXPERŢII DIN SILLICON VALLEY VOR DESFĂŞURA LA CHIŞINĂU UN TRAINING PENTRU STARTUPURI

22 ianuarie, 2018
EXPERŢII DIN SILLICON VALLEY VOR DESFĂŞURA LA CHIŞINĂU UN TRAINING PENTRU STARTUPURI

Experţii din Sillicon Valley vor desfăşura la Chişinău un training pentru startupurile abia lansate. Evenimentul se va desfăşura în cadrul programului Traction Camp Moldova în perioada 6-8 martie la Centrul de Excelență în Domeniul TIC Tekwill.

Surse din cadrul Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) au comunicat pentru INFOTAG că Traction Camp este un program internațional care își propune să ofere startupurilor mentorat, consultanță și acces la resurse, rețele și oportunități capabile să faciliteze lansarea și dezvoltarea afacerilor cu succes la scară globală.

Programul inițiază și desfășoară evenimente de mini-accelerare care aduc împreună experți proeminenți din Sillicon Valley, Bulgaria şi Israel.

Potrivit organizatorilor, evenimentul s-a desfăşurat cu succes în mai multe ţări, inclusiv în Ucraina, Georgia și Macedonia. Peste 100 de startupuri au fost antrenate până în prezent în cadrul inițiativei Traction Camp. Performanțele înregistrate de echipe ca urmare a programului sunt impresionante: peste 50% din participanți și-au extins echipele și mai mult de 40% au reușit să atragă investiții adiționale.

În cadrul Traction Camp Moldova pot participa echipe care dezvoltă produse inovatoare în domeniul tehnologiei și au nevoie de suport în lansarea sau promovarea acestora. Participarea este gratuită. Înregistrarea se face online până la data de 15 februarie. Candidații selectați vor fi anunțați de către coordonatorul Programului în decurs de trei zile după încheierea perioadei de selecție.

Programul este lansat în Moldova de către ATIC cu susţinerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Comentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 22.01.2018 06:24:44 Varerii
    Pate asta sa da ceva, macar sa preluam experienta, ca sa stim cum trebue sa stimulam cei cara inca mai vor sa face ceva in Moldova, aici acasa.
  2. 23.01.2018 11:13:19 Nicolae
    Noi trebue sa speram ca putem sa descop[erim incoodata America...

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.