Poster financiar

„TRANS-OIL GROUP” A ELIBERAT MANDAT PENTRU ROADSHOW EMISIUNEA DE EUROBONDURI ÎN DOLARI CU O SCADENŢĂ DE CINCI ANI

12 februarie, 2018
„TRANS-OIL GROUP” A ELIBERAT MANDAT PENTRU ROADSHOW EMISIUNEA DE EUROBONDURI ÎN DOLARI CU O SCADENŢĂ DE CINCI ANI

Holdingul agroindustrial din Moldova „Trans-Oil Group” a eliberat mandat pentru desfăşurarea Roadshow pentru emisiunea de eurobonduri în dolari cu termenul de scadenţă de cinci ani.

Surse de încredere au comunicat pentru INFOTAG că Roadshow va fi efectuat în Europa, Marea Britanie şi Rusia.

„Trans-Oil Group” a eliberat mandat pentru desfăşurarea Roadshow de către băncile Renaissance Capital şi Societe Generale”, a spus sursa.

Potrivit acesteia, cel mai mare holding agroindustrial din Moldova aşteaptă nota B3 (rating stabil) din partea agenţiei Moody's şi nota B- (stabil) din partea S & P.

Roadshow, în cadrul căruia potenţialii investitori vor face cunoştinţă cu compania emitentă a obligaţiunilor, va începe pe 12 februarie.

„Trans-Oil Group” se ocupă de prelucrarea culturilor oleaginoase şi cerealiere, precum şi de comerţul en-gros al produselor agricole.

INFOTAG precizează: „Trans-Oil Group” are 15 elevatoare în întreaga ţară, capabile să depoziteze concomitent peste 710 mii tone de cereale. Totodată, compania are două fabrici de extragere a uleiului la Bălţi şi Ceadîr-Lunga, capabile să prelucreze zilnic până la 1200 tone şi, respectiv, 400 tone de seminţe, două terminale cerealiere şi un terminal pentru uleiul de floarea-soarelui la portul Giurgiuleşti, precum şi mai multe întreprinderi agricole, de transport şi de infrastructură, inclusiv în Ucraina. În grupul companiei lucrează circa 2000 de persoane.

 

Comentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 12.02.2018 11:27:14 Nadejda
    De ce Trans Oil nu cere bani de la MAIB sau de la Mobiasbanca, ei au si sunt in starea sa crediteaza?
  2. 13.02.2018 01:33:52 Ivan
    Lumea spune ca dl Vaja face minuni ce sa priveste dezvoltarea companiei Tranbs Oil...

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.