Poster financiar

MAIB A LANSAT O NOUĂ CAMPANIE PROMOŢIONALĂ PENTRU PRODUCĂTORII AGRICOLI

15 februarie, 2018
MAIB A LANSAT O NOUĂ CAMPANIE PROMOŢIONALĂ PENTRU PRODUCĂTORII AGRICOLI

Moldova Agroindbank MAIB a lansat o nouă campanie promoţională pentru producătorii agricoli – „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!”, care va dura până la 31 mai.

Reprezentanţii băncii au comunicat pentru INFOTAG că agricultorii care întâmpină dificultăţi în procesul de demarare a campaniei agricole de primăvară pot merge la orice filială a MAIB pentru a depune cereri pentru a obţine mijloace financiare pentru acoperirea nevoilor aferente activităţii curente.

„Suma maximă a creditului ce poate fi acordată de Moldova Agroindbank fără gaj sigur a fost majorată până la 700 mii lei. Împrumutul este asigurat cu gajul roadei viitoare, iar resursele financiare urmează a fi rambursate în cel mult 18 luni. De finanţare pot beneficia microîntreprinderile, întreprinderile mici, întreprinderile din business-ul mijlociu, gospodăriile ţărăneşti şi întreprinderile individuale care activează în sectorul agricol”, susţin reprezentanţii băncii.

Potrivit lor, producătorii agricoli pot obţine resurse financiare pentru completarea şi finanţarea capitalului circulant, inclusiv pregătirea solului, seminţelor, furajului, întreţinerea roadei, creşterea şi îngrăşarea animalelor, păsărilor, primirea şi prelucrarea producţiei, recoltarea roadei, pentru investiţii în procurarea mecanismelor, mijloacelor de transport, echipamentelor şi altor active legate de afacere, construcţia, procurarea sau reparaţia spaţiilor aferente afacerii.

Pentru informaţii suplimentare despre oferta de creditare, apelaţi Call Center: (022) 268 999 sau accesaţi pagina WEB a băncii: www.maib.md.

 

Comentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 15.02.2018 04:39:48 David
    Clar lucru, MAIB totdeauna a fost pentru agrarienii nostrii si tata si mama...

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.