Poster financiar

„TRANS OIL” A LANSAT UN NOU PROGRAM DE SUSȚINERE A PRODUCĂTORILOR DE CEREALE ȘI SEMINȚE OLEAGINOASE

21 august, 2018
„TRANS OIL” A LANSAT UN NOU PROGRAM DE SUSȚINERE A PRODUCĂTORILOR DE CEREALE ȘI SEMINȚE OLEAGINOASE

Grupul de companii „TRANS OIL” anunță un nou program de susținere a producătorilor de cereale și semințe oleaginoase.

Potrivit agenției INFOTAG, cu referire la un comunicat de presă oficial al companiei, din 13 august, toate elevatoarele grupului nu mai percep o taxă pentru primirea cerealelor și semințelor oleaginoase. De asemenea, toate elevatoarele au anunțat o vacanță pentru proprietarii de cereale și uleiuri, în ceea ce privește  plata pentru serviciile de depozitare ,pentru o perioadă de 30 de zile. Plata pentru depozitare va fi taxată începând cu a 31-a zi de depozitare la un preț de 20 de lei/tonă.

Directorul general al companiei „AGROFLORIS”, membră al grupului „TRANS OIL”, Iurie Rija, a menționat că scopul principal al programului este de a da posibilitate agricultorilor să păstreze culturile lor fără pierderi.

„Scopul nostru principal este de a da posibilitate agricultorilor să păstreze culturile lor fără pierderi, iar pe viitor să poată obține prețul cel mai favorabil. Garantăm nu numai întreținerea și siguranța bunurilor de înaltă calitate, ci și oferim agricultorilor posibilitatea de a continua realizarea culturilor lor. Furnizorul poate să vândă culturile prin propriile canale logistice sau să le vândă companiilor din grupul „TRANS OIL” la un preț de piață”, a explicat el.

 

Comentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 21.08.2018 04:50:43 Seva
    Vedeti ce sa face monopolistu pe piata noastra?

Se adaugă un comentariu

  • имя
  • email
  • mesaj
Vă mulțumim!
Comentariul a fost primit. Acesta va aparea pe site-ul după ce editorul îl aprobă.