Эксклюзив

Пресс-релиз

ECTO заправляет призами!

ECTO заправляет призами!

23.12.2013Компания LUKOIL-Moldova — лидер рынка нефтепродуктов Молдовы, провела с 28 октября по 19 декабря 2013 года промо-акцию «ECTO заправляет призами!». В двухмесячной акции приняли участие более 120 тысяч купонов, заполненных автовладельцами на 102 заправочных станциях компании в Республике Молдова. Розыгрыш призов состоялся 21 декабря 2013 года на АЗС LUKOIL-Moldova № 015, расположенной по адресу г. Кишинев, ул. Арборилор 17 (виадук).


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig продолжает лидировать на страховом рынке Молдовы


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Такого рода атаки на бизнес недопустимы в цивилизованном обществе

Комментарии

ТРАНСПЛАНТОЛОГИЯ МОЛДОВЫ

ТРАНСПЛАНТОЛОГИЯ МОЛДОВЫ

01.04.2013(Об уникальных операциях пересадки органов от живых доноров в молдавской трансплантологии в интервью корреспонденту «ИНФОТАГ» Алине Поповой рассказал директор Агентства по трансплантологии Игорь Кодряну)

Пресса

МАРИАН ЛУПУ: ПРЕДЕЛЬНЫЙ СРОК ВЫДВИЖЕНИЯ КАНДИДАТА НА ДОЛЖНОСТЬ ПРЕМЬЕРА - КОНЕЦ БУДУЩЕЙ НЕДЕЛИ

МАРИАН ЛУПУ: ПРЕДЕЛЬНЫЙ СРОК ВЫДВИЖЕНИЯ КАНДИДАТА НА ДОЛЖНОСТЬ ПРЕМЬЕРА - КОНЕЦ БУДУЩЕЙ НЕДЕЛИ

05.04.2013Предельный срок выдвижения кандидата на должность премьер-министра - конец будущей недели, - считает председатель парламента, лидер Демократической партии (ДПМ) Мариан Лупу.

Фотогалерея ( ru-ro-en)

ЕС ПОДДЕРЖАЛ ПРОЕКТ МОЛДОВЫ, ГАГАУЗИИ И ПРИДНЕСТРОВЬЯ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ  ДОВЕРИЯ УЧИТЕЛЕЙ ДВУХ БЕРЕГОВ ДНЕСТРА

ЕС ПОДДЕРЖАЛ ПРОЕКТ МОЛДОВЫ, ГАГАУЗИИ И ПРИДНЕСТРОВЬЯ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ДОВЕРИЯ УЧИТЕЛЕЙ ДВУХ БЕРЕГОВ ДНЕСТРА

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI A ADRESAT UN MESAJ SPECIAL ROMÂNILOR DIN R.MOLDOVA

16.05.2007

Chişinău. Traian Băsescu, Preşedintele României, a adresat un mesaj special românilor din Republica Moldova, cu ocazia referendumului în problema demiterii sale, preconizat pentru 19 mai, în care le mulţumeşte pentru sprijin şi "mobilizare frăţească", informează Agenţia INFOTAG.

"Dragi români din Republica Moldova, în aceste clipe de frămîntare, sora voastră România, vă demonstrează că democraţia nu e un cadou. Democraţia e acel sistem mereu perfectibil, în care cetăţeanul e piesa-cheie. Fără cetăţeni activi şi implicaţi, democraţia se poate preface într-o faţadă fără conţinut. Criza politică din România vă arată şi vouă, fraţilor noştri de peste Prut, că lupta pentru democraţie nu se opreşte niciodată", se spune în mesaj.

Şeful statului român susţine că cetăţenii au de făcut o alegere majoră; că "ei nu vor alege pentru un preşedinte sau altul, ci pentru un tip de viitor sau altul. "România a devenit stat-membru ai Uniunii Europene. E o şansă de care toţi românii au dreptul să profite, pentru a obţine o dezvoltare economică şi socială cît mai rapidă. După 17 ani de tranziţie, actuala societate e polarizată între cei extrem de bogaţi, care vor să confişte decizia politică, şi cetăţenii obişnuiţi, care simt că opţiunea lor electorală este furată, deodată cu dreptul lor la un plus de prosperitate", afirmă Traian Băsescu.

El declară că are "o viziune politică diferită" - "le propune românilor o societate a justiţiei independente, în care toţi au şanse egale şi sînt egali în fata legii". "Pe mine mă umple de energie voinţa unei majorităţi de cetăţeni care vor, cu adevărat, sa terminăm etapa tranziţiei şi să construim un alt soi de societate. Această uriaşă energie, acumulată în sufletul a milioane de români din ţară şi din afara ei, va fi cea care va spune NU pe 19 mai, la referendum. Prin acel NU pus pe buletinul de vot, vom rămîne împreună. Nimeni nu ne va putea opri ambiţia legitimă de a crea o nouă Românie", se spune în mesajul citat.

Totodată, Preşedintele român promite să susţină şi în continuare Moldova "pe traiectoria euro-atlantică deja parcursă de România". "Faptul că mă sprijiniţi contează enorm. Vă mulţumesc pentru această mobilizare frăţească", se mai menţionează în mesajul lui Traian Băsescu către românii din Republica Moldova.

Добавление комментария

MAIB credite