Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

Noutăţi

GUVERNUL ÎNTREPRINDE MĂSURI ÎN LEGĂTURĂ CU RIDICAREA NIVELULUI APEI ÎN RÂURI

08.04.2013Guvernul întreprinde măsuri în legătură cu preconizata creștere a nivelului apei în râurile Prut și Nistru. Serviciul de presă al Guvernului, a xomunicat pentru Agenția ”INFOTAG” că prim-ministrul în exercițiu, președintele Comisiei pentru situații excepționale, Vlad Filat a semnat o dispoziţie în acest sens.

adaugă comentariu

LIDERII PARLAMENTARI ȘI-AU DECLARAT VENITURILE

08.04.2013Liderii fracțiunilor parlamentare, precum și alți deputați și-au făcut publice veniturile. Potrivit Agenției ”INFOTAG”, declarațiile sunt publicate pe site-ul Parlamentului.

comentarii [ 1 ]

EVENIMENTELE DIN APRILIE 2009 AU COST COMEMORATE PRIN PROTESTE ȘI CONCERT

08.04.2013Evenimentele din 7 aprilie 2009 au fost comemorate la Chișinău prin depuneri de flori , proteste, un concert și cu înălțarea lampioanelor.

adaugă comentariu

DEPUTATUL PCRM, OLEG GARIZAN, SUSȚINE CĂ BAȘCANUL GĂGĂUZIEI, MIHAIL FORMUZAL, TREBUIE SĂ-ȘI EXERCITE MANDATUL INTEGRAL

08.04.2013Parlamentarul din Partidul Comuniștilor (PCRM), Oleg Garizan, susține că bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, trebuie s-și îndeplinească până la capăt mandatul de patru ani. Potrivit agenției ”INFOTAG”, Garizan a declarat, vineri, în ședința Clubului de Presă, ”că nu este o practică bună de a pune problema demiterii bașcanului înainte de termen, după ce acesta a lucrat deja timp de mai mulți ani”.

adaugă comentariu

CONSILIUL ASOCIAŢIEI INVESTITORILOR STRĂINI MANIFESTĂ O ÎNGRIJORARE PROFUNDĂ PENTRU UNELE SEMNE DE DEGRADARE A CLIMATULUI DE AFACERI.

05.04.2013”Consiliul Asociaţiei Investitorilor Străini ”FIA” manifestă o îngrijorare profundă pentru unele semne de degradare a climatului de afaceri”, se arată într-un comunicat de presă al FIA emis Agenției ”INFOTAG”. Semnatarii declarației fac trimitere la acțiunea de control întreprinsă de autorități, pe 3 aprilie, la stațiile PECO Tirex-Petrol.

adaugă comentariu

MARIAN LUPU: PARTIDUL DEMOCRAT NU VA SUSȚINE PROIECTUL DE LEGE AL LIBERALILOR ”CU PRIVIRE LA POLITICILE LINGVISTICE”

05.04.2013Partidul Democrat nu va susține proiectul de lege înaintat de liberali ”cu privire la politicile lingvistice”, care prevede acordarea limbii române statut de limbă oficială și anularea statutului limbii ruse ca limbă de comunicare interetnică. Despre aceasta a declarat, vineri după ședința Parlamentului, liderul PDM, Marian Lupu.

adaugă comentariu

COMPANIA MOLDASIG SE MENȚINE PE POZIȚIA DE LIDER PE PIAȚA DE ASIGURĂRI

05.04.2013Societatea de Asigurări Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova.

adaugă comentariu

PE NUMELE LUI NICOLAE VICOL A FOST PRELUNGIT MANDATUL DE AREST LA DOMICILIU

05.04.2013Pe numele fostului șef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol a fost prelungit mandatul de arest pentru încă 10 zile.

adaugă comentariu

AUREL BĂIEȘU A FOST NUMIT ÎN FUNCȚIA DE JUDECĂTOR LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ

05.04.2013Ambasadorul Republicii Moldova în Italia, Aurel Băieșu a fost numit în funcția de judecător la Curtea Constituțională (CC). O decizie în acest sens a fost adoptată, vineri, de către deputații PLDM, PL. PDM.

adaugă comentariu

ESTE PUȚIN PROBABIL CA IDEILE UNIONISTE SĂ CONTRIBUIE LA DEPĂȘIREA CRIZEI POLITICE DIN MOLDOVA, SUSȚINE MAE RUS

05.04.2013”Cursul pe care Bucureștiul și cei care împărtășesc aceleași idei îl promovează în Moldova, în ultimii ani, de înrădăcinare a ideilor unioniste în conștiința masivă a populației ambelor state, abia de va contribui la depășirea crizei politice îndelungate din R.Moldova”, a apreciat, în timpul unui briefing susținut la Moscova, Alexandr Lukașevici, reprezentant oficial al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei.

adaugă comentariu

COMPANII ROMÂNE DIN DOMENIUL SIGURANȚEI TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI DORESC SĂ INTRE PE PIAȚA MOLDOVENEASCĂ

05.04.201310 companii române, specializate în securitatea tehnologiei informației (TI) doresc să intre pe piața moldovenească, a anunțat reprezentantul Deveselu Construction Consortium (DCC) (România), Sergiu Machidon.

adaugă comentariu

ÎN ANUL 2012, PESTE 190 DE CETĂȚENI AI MOLDOVEI AU DECLARAT VENITURI DE PESTE 1 MIL. LEI

05.04.2013În anul 2012, 191 de cetățeni ai Moldovei au declarat venituri în valoare de peste 1 mil. lei, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, Veronica Vragaleva, șefa Direcției Administrarea Impozitelor Directe a Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS).

adaugă comentariu

FUNDAȚIA SOROS DIN ROMÂNIA: CIRCA 400 MII DE CETĂȚENI AI MOLDOVEI AU DOBÂNDIT CETĂȚENIA ROMÂNĂ, ÎN ANII 1991 -2012

05.04.2013Circa 400 mii de cetățeni ai Republicii Moldova au redobândit cetățenia României în anii 1991 – 2012, arată datele unui studiu realizat de Fundația Soros din România.

adaugă comentariu

AUTORITĂȚILE TRANSNISTRENE VOR OBLIGA AGENȚII ECONOMICI SĂ UTILIZEZE GAZE NATURALE ÎN PROPORȚIE DE CEL PUȚIN 50%

05.04.2013Din 1 mai, în Transnistria se instituie un cotă de utilizare a gazelor naturale de 50 la sută, pentru întreprinderile care folosesc combustibil de alternativă. Guvernul autoproclamatei RMN a aprobat o hotărâre în acest sens.

adaugă comentariu

MAIB promotii