Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

PARTIDUL NAŢIONAL-LIBERAL DIN ROMÂNIA VA SUSŢINE ADERAREA PARTIDULUI LIBERAL DIN MOLDOVA LA INTERNAŢIONALA LIBERALĂ

03.03.2003

Chişinău. Partidul Naţional-Liberal (PNL) din România va susţine aderarea Partidului Liberal (PL) din Moldova la Internaţionala Liberală, a declarat sîmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Chişinău, Teodor Meleşcanu, prim-vicepreşedinte al PNL.

După cum relatează agenţia INFOTAG, Teodor Meleşcanu s-a aflat într-o vizită de lucru la Chişinău, în cadrul căreia a semnat, din partea PNL, un program privind acţiunile concrete de colaborare cu PL în 2003 şi a participat la constituirea Clubului studenţilor liberali din Republica Moldova.

Clubul stundenţilor liberali îşi propune drept scop educarea tinerei generaţii în baza valorilor liberale şi ale democraţiei occidentale. Pentru atingerea obiectului propus, tinerii liberali vor întreprinde periodic vizite de documentare peste hotare, mai ales în România, unde activează deja un club similar.

Teodor Meleşcanu a declarat că formaţiunea sa este gata să împărtăşească Partidului Liberal din Moldova experienţa de participare la alegerile locale, dat fiind faptul că în timpul apropiat un astfel de scrutin va avea loc în Republica Moldova.

El s-a pronunţat pentru unificarea forţelor de orientare liberală din Republica Moldova atît în cadrul alegerilor locale din 2003, cît şi pentru cele parlamentare viitoare, astfel încît "să constituie o alternativă serioasă guvernării comuniste".

Veaceslav Untilă, preşedintele PL, a spus că liberalii din Republica Moldova au întreprins deja mai multe acţiuni în vederea unificării acestui segment al eşichierului politic. El a comunicat că PL a finalizat negocierile cu Partidul Social-Liberal în vederea constituirii Uniunii Liberale şi că acest lucru va fi anunţat oficial în timpul apropiat.

Liderul PL consideră că la alegerile locale din acest an vor participa cinci-şase blocuri şi partide puternice: un bloc al formaţiunilor de orientare creştin-democrată; Uniunea Liberală, constituită din PL şi PSL; un bloc comun al Alianţei Social-Democrate şi al Alianţei Independenţilor; alianţa procomunistă a partidelor de centru-stînga, condusă de Dumitru Diacov; Partidul Comuniştilor.

Adaugă comentariu

MAIB promotii