Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

PREŞEDINTELE MOLDOVEI ŞI PRIM-VICEMINISTRUL RUS DE EXTERNE AU DISCUTAT CHESTIUNI LEGATE DE SOLUŢIONAREA DIFERENDULUI TRANSNISTREAN

04.06.2003

Chişinău. Preşedintele Moldovei, Vladimir Voronin, şi Veaceslav Trubnikov, prim-viceministru rus de externe, au discutat miercuri chestiuni legate de soluţionarea conflictului transnistrean.

Precum informează agenţia INFOTAG, citînd serviciul de presă al preşedintelui, părţile au făcut un schimb de opinii asupra activităţii comisiei mixte pentru elaborarea noii Constituţii, asupra mersului negocierilor pentru soluţionarea conflictului transnistrean, precum şi asupra procesului de evacuare a armamentului şi altor bunuri militare ruseşti din regiunea de est a republicii.

Precum am mai informat, Trubnikov conduce delegaţia rusă la consultările pentru soluţionarea problemei transnistrene, care se desfăşoară astăzi în oficiul Misiunii Permanente a OSCE din Chişinău. El va participa, de asemenea, la noua rundă de negocieri, preconizată să aibă loc joi. După amiază, reprezentantul MAE din Rusia a efectuat o vizită la Tiraspol, unde a avut întrevederi cu liderii Transnistriei.

În timpul întrevederii cu Vladimir Voronin, diplomatul rus a discutat chestiunile introduse în ordinea de zi a şedinţei comisiei interguvernamentale moldo-ruse, care va avea loc în timpul apropiat la Chişinău. Se preconizează că în acea şedinţă vor fi finalizate şi puse de acord proiectele acordurilor bilaterale, care vor fi semnate în timpul vizitei oficiale în Moldova a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, programată pentru luna septembrie.

Vladimir Voronin a menţionat că Republica Moldova este interesată de impulsionarea relaţiilor comercial-economice dintre cele două ţări, în particular, prin folosirea eficientă a posibilităţilor regionale pentru extinderea cooperării bilaterale.

După întrevederea cu şeful statului moldovenesc, Veaceslav Trubnikov părea nesatisfăcut şi a răspuns anevoie la întrebările ziariştilor. Fiind rugat să comenteze iniţiativa Uniunii Europene privind soluţionarea conflictului transnistrean, el a afirmat că "Rusia va fi de acord cu opinia Moldovei în acest sens...".

Adaugă comentariu

MAIB promotii