Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UN VICEPRIMAR AL CHIŞINĂULUI PROPUNE SĂ FIE DISCUTATĂ SITUAŢIA DIN JURUL MIJLOACELOR DE INFORMARE MUNICIPALE

28.07.2003

Chişinău. Aleksandr Bannikov, viceprimar al Chişinăului, a propus să se discute, într-o şedinţă specială a consiliului municipal Chişinău, situaţia din jurul mijloacelor de informare municipale. Într-o declaraţie remisă spre difuzare agenţiei INFOTAG se arată că "situaţia nu ar trebui să capete nici un fel de coloratură politică", ea trebuie să fie examinată "exclusiv în contextul folosirii legale a proprietăţii municipale şi al controlului public".

El a propus să se formeze un consiliu de observatori, din care să facă parte reprezentanţi ai societăţii civile, aprobaţi de consiliul municipal.

"Întregul proces de constituire şi activitate a media-holdingului trebuie să corespundă standardelor europene şi recomandărilor Consiliului Europei. Din consiliul de observatori ar trebui să facă parte, proporţional, reprezentanţi ai consiliului municipal, ai conducerii primăriei, organizaţiilor obşteşti. Consiliul de observatori ar trebui să aleagă preşedintele media-holdingului, care îi va prezenta, la rîndul său, pe directorii posturilor de radio, tv, ai centrului editorial, ai ziarelor", consideră Bannikov. El propune, de asemenea, ca media-holdingul să fie scos din componenţa Departamentului pentru relaţiile cu publicul din cadrul primăriei.

Precum a mai informat agenţia INFOTAG, scandalul în jurul media-holdingului care aparţine primăriei Chişinăului a apărut după ce Centrul pentru protecţia drepturilor consumatorilor şi-a anunţat intenţia de a da în judecată canalul de televiziune "Euro-TV" şi staţia de radio "Antena C". S-a dovedit că acestea nu sînt persoane juridice, ci fac parte din structura Departamentului pentru relaţiile cu publicul din cadrul primăriei Chişinăului. Ion Mihailo, preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, a declarat că această situaţie va fi examinată în timpul apropiat, într-o şedinţă a Consiliului.

Adaugă comentariu

MAIB promotii