Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

CONSILIUL SUPREM DE SECURITATE A EXAMINAT SITUAŢIA DIN TRANSPORTUL AERIAN...

01.09.2004

Chişinău. Consiliul Suprem de Securitate (CSS) a cerut Guvernului Moldovei să constituie de urgenţă o comisie guvernamentală pentru a analiza amănunţit chestiunile legate de securitatea în transportul aerian. Precum informează agenţia INFOTAG, citînd serviciul de presă al preşedintelui, CSS a adoptat o decizie în acest sens sîmbătă.

CSS a audiat dări de seamă prezentate de Ion Ursu, directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS), şi de Ion Morei, secretar al CSS, despre securitatea zborurilor deservite de aeroportul internaţional Chişinău. Potrivit comunicatului, "raportorii au constatat existenţa unor carenţe serioase, admise de lucrători cu funcţii de răspundere de la MAI şi de la Administraţia de stat a aviaţiei civile (ASAC)".

CSS a solicitat guvernului să li se aplice sancţiuni disciplinare - mustrare aspră - lui Ion Crohin, directorul ASAC, şi lui Vladimir Botnari, prim-viceministru de interne. În acelaşi timp, organele de resort urmează să aplice sancţiuni disciplinare responsabililor pentru securitatea transportului aerian, şi anume: să-l demită din funcţia de şef al Direcţiei securitate aeriană din ASAC pe Vitalie Ghiţu, să-l destituie din funcţia de şef al comisariatului de poliţie al aeroportului internaţional Chişinău pe maiorul Ivan Berbinski, să-l excludă din organele de poliţie pe Ion Boreji, şef de tură din serviciul control special, pe Serghei Hurghiş, ofiţer de serviciu al serviciului comenduirii, pe Corneliu Gheorghiţă, şef de tură în serviciul special, şi pe Iurie Făleşteanu, căpitan de poliţie, ofiţer în serviciul comenduirii - din componenţa comisariatului de poliţie al eroportului.

Materialele controlului efectuat de CSS au fost transmise Procuraturii Generale pentru examinarea chestiunii privind tragerea la răspundere penală a persoanelor care s-au făcut vinovate.

În comunicatul de presă nu se arată ce încălcări anume au comis aceste persoane în asigurarea securităţii zborurilor.

Adaugă comentariu

MAIB promotii