Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

VETERANII CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL VOR BENEFICIA DE CONVORBIRI TELEFONICE GRATUITE, ÎN VALOARE DE 50 DE LEI

27.04.2005

Chişinău. Participanţii, veteranii, invalizii celui de-al doilea război mondial, vor beneficia, cu ocazia zilei de 9 mai, de apeluri telefonice gratuite (locale, interurbane, internaţionale şi spre reţelele mobile), în valoare totală de 50 de lei (circa $4), în cadrul acţiunii "Mulţumesc pentru viitor", organizată de "Moldtelecom" SA.

Reprezentantul serviciului relaţii cu publicul al "Moldtelecom" SA a menţionat pentru "INFOTAG" că, pentru a beneficia de ofertă, persoanele vizate pot apela, în perioada 28 aprilie - 31 mai curent, la toate centrele comerciale ale societăţii "Moldtelecom", unde vor primi cîte o cartelă "Tete-a-Tete", cu valoarea nominală de 50 de lei şi termenul de valabilitate de un an, după ce vor prezenta legitimaţia.

Potrivit sursei citate, cartela "Tete-a-Tete" poate fi folosită de la orice aparat telefonic cu ton sau taxofon. Pentru persoanele care nu dispun de aparat telefonic cu ton, în perioada 7-10 mai, va fi deschis codul de acces gratuit 1688 (Chişinău) şi 01688 (alte localităţi), prin intermediul căruia beneficiarii vor putea întreţine convorbiri prin sistemul de comandă, de la orice aparat telefonic.

De asemenea, cu ocazia aniversării a 60-a a victoriei asupra fascismului, veteranii şi invalizii celui de-al doilea război mondial vor călători pe gratis, în perioada 3-15 mai curent, cu transportul feroviar pe teritoriul Republicii Moldova şi vor beneficia de bilete de tren la tarif redus pentru ţările din spaţiul CSI.

Calea Ferată a Moldovei le va oferi lenjerie şi alimente gratuite veteranilor şi invalizilor în timpul călătoriilor.

Tot cu această ocazie, Compania "AIR Moldova" oferă veteranilor, în ziua de 9 mai, bilete pentru Moscova (Rusia), la preţ redus cu 50%.

Potrivit Legii cu privire la veteranii şi invalizii de război, aceştia au dreptul la o călătorie gratuită, tur-retur, o dată pe an, în ţările din spaţiul CSI, cu transportul feroviar de pasageri. În Republica Moldova sînt circa 15 mii de veterani ai celui de-al doilea război mondial.

Adaugă comentariu

MAIB promotii