Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

A APĂRUT NUMĂRUL DIN SEPTEMBRIE AL REVISTEI "BĂNCI ŞI FINANŢE"-PROFIT

26.09.2005

Chişinău. Numărul din septembrie al revistei "B şi F"-Profit se deschide, conform tradiţiei, cu articolul semnat de redactorul-şef, Alexandr Tanas, care afirmă că actualul impozit asupra fondului de salariu, în mărime de 28%, frînează creşterea veniturilor populaţiei.

La rubrica "Bucătărie politică", redactorul-şef adjunct, Anatol Golea, meditează în cadrul unui comentariu cu titlul "Agonia CSI" la subiectul "cine va fi primul care va bate cuiul în capacul sicriului Comunităţii".

Materialul "Să vină toţi investitorii", pregătit de redacţie în ajunul forumului investiţional de afaceri'2005, relatează în numele celor care au riscat să desfăşoare afaceri în Moldova despre avantajele şi lacunele climatului investiţional, exemple de succes şi de eşec, oferite de unele întreprinderi mixte.

Un set de materiale este consacrat expoziţiei AUTOMARKET - Auto Salon'2005, programată pentru 28 septembrie, la Chişinău, şi care este evenimentul principal al anului pe piaţa automobilelor din Moldova.

Revista are în vizor tematica bancară şi prezintă, în acest sens, articolele "Evaluarea credibilităţii băncilor-contragenţi", "Banca Sociala a atras peste $7 mln. în Moldova", "ce va fi dacă parlamentul va adopta 12 amendamente împotriva unor bănci?", dar şi informaţii despre activitatea băncilor comerciale şi rating-ul de siguranţă al acestora.

Viceministrul Finanţelor, Mihai Pop, şi reprezentantul companiei PriceWaterhouseCoopers-Moldova, Adrian Can, discută în paginile revistei despre avantajele şi dezavantajele conturilor TVA.

Articolul "Comercianţii au dumerit Guvernul" relatează despre modul în care importatorii şi comercianţii de mărfuri second hand au reuşit să convingă Cabinetul de Miniştri să anuleze hotărîrea privind interdicţia comerţului cu haine second hand.

În seria de articole dedicate pieţei imobilului cititorii vor putea găsi răspuns la mai multe întrebări de interes general, cum ar fi modul de împărţire a averii în caz de divorţ, gajarea imobilului, transmiterea locuinţelor cu titlu de moştenire, politica statului în domeniul construcţiilor ipotecare.

Adaugă comentariu

MAIB promotii