Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

EXPOZIŢIA "COMINFO MOLDOVA'2007" VA AVEA LOC LA CHIŞINĂU, ÎN PERIOADA 25-28 APRILIE

12.04.2007

Chişinău. În perioada 25-28 aprilie, a XV-a ediţie a expoziţiei internaţionale specializate "COMINFO Moldova' 2007" se va desfăşura la Chişinău, sub patronajul Ministerului Dezvoltării Informaţionale, în cadrul săptămînii tehnologiilor informaţionale.

Potrivit Agenţiei INFOTAG, reprezentanţi ai organizatorului expoziţiei, compania Poliproject Exhibitions Ltd., au precizat că expoziţia "COMINFO Moldova'2007" reprezintă un complex de activităţi care reflectă evoluţiile de pe piaţa tehnologiilor informaţionale (TI) a Moldovei, stimulează implementarea realizărilor de ultimă oră în domeniul telefoniei mobile, serviciilor Internet, telefoniei IP, computerelor şi soft-urilor. Expoziţia are trei compartimente principale: Digital technologies - utilaje digitale (computere şi piese de completare, periferie, echipamente audio şi video, sisteme multimedia, utilaje pentru imprimarea operativă); Telecommunication systems and facilities (telefonie mobilă, telecomunicaţii, reţele) Software solutions. E-business (soluţii pentru business, sisteme de administrare a circuitului de documente, sisteme de securitate).

În premieră pentru istoricul COMINFO, soft-urilor le-a fost rezervat un compartiment separat. Un spectru vast de soft-uri va fi prezentat pe standurile companiilor ATOLL-Grup, BCS-Soft, BIT-SOFT GRUP, ITSC Plus, Monsato, SOFTCOM, SOFTPROM (Ucraina), Romsym Data Moldova ş.a. Printre noutăţile expoziţiei se numără computerele APPLE, noul standard de telefonie mobilă CDMA 2000 sub brandul UNITE, terminalele fixe şi mobile CDMA 2000.

Soluţiile de soft vor fi expuse şi în cadrul BUSINESS-FORUM COMINFO' 2007, care se va desfăşura sub deviza "Soluţii pentru business" şi va fi compus din seminare tematice dedicate problemelor actuale din domeniul elaborării programelor economice şi sistemelor de administrare a afacerilor.

Pe 26 aprilie, va fi organizată o masă rotundă într-o problemă de actualitate majoră - metodele de trecere la utilizarea soft-urilor licenţiate. La eveniment vor fi prezenţi cu discursuri Sunil Abraham, consultant pe probleme FOSS International Open Source Network Asia-Pacific Development Information Programme (Bangalor, India), reprezentanţi ai АGEPI, ai Ministerului Dezvoltării Informaţionale, ai business-ului cu TI. Programul de afaceri al expoziţiei va fi transmis pe Internet cu ajutorul televiziunii Internet pe site-urile Play.md şi Cominfo.md.

În mod tradiţional, ultima zi a expoziţiei a fost concepută ca Ziua Familiei şi va include cele mai spectaculoase evenimente din cadrul expoziţiei, adresate vizitatorilor de diferite vîrste. În timpul expoziţiei va avea loc concursul Сominfo Modding'2007, care constituie o premieră pentru R.Moldova.

Adaugă comentariu

MAIB promotii