Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

POSTUL RUS NTV AFIRMĂ CĂ ANGAJAŢII SĂI NU AU FOST CONVOCAŢI ÎN INSTANŢA DIN MOLDOVA

17.08.2007

Chişinău. Nici un colaborator al postului de televiziune rus NTV, citat ca martori ai acuzării în dosarul de asasinare a jurnalistului Ilia Zimin, nu a primit citaţie să se prezinte în instanţa moldovenească, a declarat presei Maria Bezborodova, asistent al Directorului General al NTV, comentînd declaraţia judecăţii privind neprezentarea martorilor ruşi la proces.

Potrivit Agenţiei INFOTAG care citează presa rusă, Bezborodova a subliniat că nici unul dintre angajaţii NTV, care mai înainte depusese mărturii în dosar, nu a fost chemat în instanţă şi nici convocat pentru depoziţii la Ambasada Republicii Moldova la Moscova, deşi o asemenea variantă era posibilă; că angajaţii companiei au căutat să contacteze procuratura moldovenească locală, "dar nu au fost trataţi cu prea mult interes". "Astfel, declaraţia procurorului Procuraturii Generale a Moldovei, Valeri Temirov, ne trezeşte o anumită nedumerire. Acum, noi întreprindem eforturi pentru ca procesul să se urnească din punctul mort", a spus sursa citată.

Agenţia INFOTAG a mai informat anterior că procesul a fost amînat de mai multe ori, din cauza absenţei martorilor. Şedinţa următoare a fost programată să aibă loc pe 2 octombrie. Procurorul Valeri Temirov, care reprezintă acuzarea de stat, susţine că ar fi discutat personal la telefon cu reprezentanta holdingului NTV, Valentina Golodova, care i-ar fi promis că la şedinţa din 15 august vor sosi, cel puţin, trei persoane.

De omorul lui Zimin este suspectat cetăţeanul Republicii Moldova Igor Velcev. Procurorii spun că deţin probe incontestabile asupra vinovăţiei lui Velcev, la care a fost găsit lap top-ul şi telefonul victimei, de pe care Velcev a sunat după omor. Dosarul este judecat la judecătoria raionului Ocniţa, situată la hotarul dintre regiunile Cernăuţi şi Viniţa ale Ucrainei, acolo unde Velcev a trecut ilegal graniţa moldo-ucraineană, plecînd în Rusia, unde l-a cunoscut mai tîrziu pe Ilia Zimin.

INFOTAG precizează: Ilia Zimin, autorul emisiunii "Profesiunea - reporter" a fost ucis în seara zilei de 26 februarie 2006, în apartamentul său din strada Academicianului Koroliov, din Moscova. Procuratura a intentat dosar penal de "vătămări corporale grave, soldate cu moartea din neglijenţă". Poliţia moldovenească l-a arestat pe Velcev pe 23 iunie 2006, în satul de baştină al acestuia, din sudul Moldovei. Cazul este anchetat şi judecat de către organele de drept moldoveneşti. Igor Velcev pledează nevinovat şi speră la o sentinţă echitabilă.

Adaugă comentariu

MAIB promotii