Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

ORANGE LE OFERĂ TINERILOR PREPAY JUNO

21.08.2007

Chişinău. Marţi, 21 august, compania Orange a lansat în R.Moldova noul serviciu PrePay Juno, adresat tinerilor. La elaborarea serviciului s-au luat în calcul necesităţile de comunicare ale tinerilor cu vîrste de la 18 ani, în afara orelor academice, în timpul vacanţelor şi sesiunilor. În această perioadă ei vor putea comunica la un tarif de numai opt cenţi pe minut, mai mic cu 60% decît cel obişnuit. SMS-urile pentru utilizatorii PrePay Juno costă doar patru cenţi (-30%), transmite Agenţia INFOTAG cu referire la surse din compania Orange.

Orice utilizator PrePay Juno poate încărca gratuit jocuri şi muzică de pe portalul Orange World wap.orange.md. În plus, el are şansa să cîştige una din cele 10 PlayStation Portable, puse la bătaie lunar, pînă la sfîrşitul anului.

Sloganul "Bonus. Pentru tot" rămîne valabil şi pentru PrePay Juno, întrucît toţi utilizatorii PrePay Juno primesc bonusuri în SMS-uri pentru reîncărcările frecvente, creditul folosit, apeluri de peste hotare. Opţiunea tarifară PrePay Juno se activează formînd *100*21#. Pînă la 31 octombrie, trecerea la PrePay Juno nu necesită reîncărcarea contului.

Novicii în lumea telefoniei mobile pot cumpăra pachetul PrePay Juno, care costă $4, conţine un credit pentru convorbiri de $1, 100 de SMS-uri naţionale, cinci MMS naţionale şi cinci megabiţi de Internet mobil. Utilizatorii PrePay Juno îşi pot invita prietenii în lumea PrePay Juno, pentru aceasta ei de asemenea primesc un bonus.

INFOTAG precizează: Orange este compania fiică a France Telecom Mobiles, care, în februarie 2006, a cumpărat de la Moldtelecom SA 10% din acţiunile Voxtel. Acum, circa 30% din acţiunile Voxtel sînt deţinute de către Moldavian Mobile Telephone Bis, 5% - de către Corporaţia Financiară Internaţională (IFC), iar restul - de către Orange Romania. Voxtel activează pe piaţa Moldovei din anul 1998, avînd o cotă de 65% din piaţa telefoniei mobile GSM din ţară şi circa 1 mln. de clienţi. Serviciile companiei acoperă 94% din teritoriul republicii şi sînt accesibile pentru 96% din populaţie.

Marca comercială Orange este prezentă în Marea Britanie, Franţa, Polonia, Elveţia, România, Tailanda, Cote d'Ivoire, Republica Dominicană, Camerun, Olanda, Botswana, Madagascar. Orange controlează operaţiunile companiei de telecomunicaţii Mobistar în Belgia, deţine pachetul de control la compania MobiNil (Egipt), pachete de acţiuni majoritare la companiile Optimus (Portugalia) şi One (Austria). În anul 2006, France Telecom Orange a înregistrat venituri de 51,7 mlrd. euro.

Adaugă comentariu

MAIB promotii