Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

LION GRI PARTICIPĂ LA «PRODEXPO-2008” CU STANDUL „MOLDOVA ÎNFLORITOARE”

11.02.2008

Chişinău. Compania vinicolă moldovenească Lion Gri participă cu un stand propriu, „Moldova înfloritoare”, la expoziţia „Prodexpo-2008”, inaugurată, luni, la Moscova.

Solicitată de reporterul Agenţiei INFOTAG din Moscova, vicepreşedintele Lion Gri, Neli Sonic, a spus că standul este menit să le demonstreze vizitatorilor expoziţiei bоgăţia şi fertilitatea Moldovei în toată splendoarea – flori, fructe, struguri şi matura”. „Noi, demonstrăm, prin participarea noastră, revenirea vinurilor moldoveneşti pe piaţa rusă, foarte căutate şi aşteptate aici”, a spus Sonic.

Lion Gri prezintă la «Prodexpo-2008» noul brand „Felicita”, prezent prin două linii de vin. Prima include „Cabernet-Sauvignon”, „Merlot” şi nectarul de vin  „Golden Lion Desert” – vinuri de calitate foarte bună, cu preţuri medii. Linia a doua include vinuri aromate seci şi semidulci, „Sauvignon”, „Chardonnay”, precum şi o noutate de la Lion Gri -  „Cabernet” alb, dintr-un soi de struguri special.

Reprezentanta Lion Gri a spus că pentru vinificatorii moldoveni «Prodexpo-2008» este mai mult expoziţia „marilor aşteptări şi speranţe”.  “Şi noi, şi dealerii şi consumatorii ruşi, care în acest răstimp nu ştiau exact dacă vinurile moldoveneşti vor reveni pe piaţa lor, aşteptăm foarte mult de la această expoziţie”, a spus Neli Sonic.

La expoziţie, compania Lion Gri va oferi un master-class cu vinuri proprii, la care au fost invitaţi zeci de reprezentanţi comerciali din diferite regiuni ale Rusiei, care comercializează produse de la Lion Gri. La acţiunea programată pentru 13 februarie, compania va veni cu vinurile ei tradiţionale “Chardonnay”, “Cabernet-Sauvignon” şi cu spumant din anul 2004, fabricat după tehnologia clasică franceză.

Lion Gri a prezentat la concursul de vinuri, care va avea loc în cadrul  «Prodexpo-2008», multe vinuri proprii şi speră ca ele să obţină aprecieri înalte la degustare.

La expoziţia din Moscova mai participă şi companiile vinicole moldoveneşti Mileştii Mici, Cricova, Acorex Wine Holding, DK-Intertrade, Imperial Vin, Vismos.

Adaugă comentariu

MAIB promotii