Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

AMN RESPINGE ACUZAŢIILE DE IMPLICARE ÎN PROCESE CARE URMĂRESC RĂSTURNAREA REGIMULUI CONSTITUŢIONAL DIN MOLDOVA, ÎN 2009

09.07.2008

Chişinău. Alianţa „Moldova Noastră” (AMN) respinge acuzaţiile potrivit cărora ar fi implicată în procese care au drept scop răsturnarea regimului constituţional în R.Moldova în 2009.

Potrivit Agenţiei INFOTAG, săptămîna trecută, un fost angajat al oficiului din Chişinău al Institutului Republican Internaţional (structură afiliată Partidului Republican din SUA), Marian Bunescu, a declarat că acest institut, împreună cu National Democratic Institute (structură afiliată Partidului Democrat din SUA), desfăşoară pe teritoriul Republicii Moldova activităţi şi întruniri cu liderii politici de opoziţie, instruindu-i şi finanţîndu-i pe aceştia în vederea răsturnării, în primăvara anului 2009, a regimului constituţional ales de către cetăţenii republicii; că liderul AMN, Serafim Urechean, a cerut de la IRI un ajutor în acest sens, de $1,5 mln.  

AMN califică aceste declaraţii drept „fabricate, contradictorii, amorale şi politizate, ceea ce denotă utilizarea autorului lor într-o manipulare de imagine”, şi apreciază că declaraţiile au scopul „de a crea un fundal de atac propagandistic împotriva activităţii normale din R.Moldova a institutelor Republican Internaţional şi Naţional Democrat din SUA, dar şi a altor eventuale centre de susţinere a democraţiei”.

”Din experienţa proprie de colaborare cu mai multe organizaţii şi fundaţii, ce susţin dezvoltarea sistemului politic în Republica Moldova, AMN cunoaşte şi menţionează, că aceste instituţii conlucrează cu toate partidele, inclusiv, cu cel de guvernămînt şi cu autorităţile centrale ale statului. Obiectul colaborărilor îl constituie exclusiv acţiunile de dezvoltare a sistemului politic, şi nicidecum un partid, ca persoană juridică sau membrii săi, ca persoane fizice”, se spune într-o declaraţie a AMN.

Alianţa îşi reiterează intenţia „de a lupta prin metode corecte în viitoarele alegeri parlamentare pentru a reface democraţia şi a reabilita regimul constituţional din Republica Moldova”.

Adaugă comentariu

MAIB promotii