Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

LANŢUL DE MAGAZINE „ELEFANT” ÎŞI SCHIMBĂ DENUMIREA ÎN «FOXTROT»

14.07.2008

Chişinău. Cunoscutul lanţ de magazine de electrocasnice din Moldova,  „Elefant”, îşi schimbă denumirea în «Foxtrot». În magazinele lanţului are loc un rebranding total, care va avea ca finalitate schimbarea denumirii şi a aspectului exterior al brandului, cunoscut deja de cumpărători, dar şi trecerea completă la standardele activităţii de success ale lanţului ucrainean «Foxtrot», care se va produce în perioada 17 - 20 iulie, transmite Agenţia INFOTAG cu referire la un comunicat de presă al grupului de companii «Foxtrot. Tehnică pentru casă».

La sfîrşitul anului 2007, gigantul ucrainean al electrocasnicelor şi articolelor electronice,   «Foxtrot», a deschis primele magazine proprii la Chişinău, cumpărînd pachetul de acţiuni de control al companiei moldoveneşti  „Pingo Group” (care deţinea şase magazine de electrocasnice „Elefant”). Fiind lider în Ucraina, «Foxtrot» a devenit primul retailer care a lansat activitatea la nivel internaţional. Două hipermarket-uri  „FoxMart” au devenit magazine de format nou pentru Chişinău. Deviza lanţului   «Foxtrot» este: „Conform şi preţuri – un lux”.

„Preţuri competitive, atractive, asortiment vast, standarde avansate de deservire în lanţ, prezenţa unor centre de servicii proprii, sistemul de privilegii suplimentare pentru cumpărători, „linia fierbinte” gratis pentru rezolvarea operativă a oricăror probleme de cumpărare a tehnicii este lista avantajelor principale pe care le oferă lanţul”, se spune în comunicat.

Compania are planuri cutezătoare în privinţa pieţei moldoveneşti; să obţină primul loc în segmentul retailer, în următorii trei ani.  Acesta este reperul politicii de marketing a companiei, a cărei esenţă este orientarea după client.

Un serviciu solicitat al companiei este dezvoltarea vînzărilor de tehnică în rate. «Foxtrot» în Moldova colaborează cu Moldova-Agroindbank şi cu Mobiasbancă Societe Generale, care asigură siguranţa şi comoditatea programelor de credit. «Foxtrot» oferă programe de credit potrivite pentru orice client. Creditul se perfectează chiar în magazin, în cel mai scurt termen. (textul integral al comunicatului de presă se poate citi pe site-ul www.infotag.md, la compartimentul “Communicate de presă”).

Adaugă comentariu

MAIB promotii