Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

RUSIA VA CONTINUA SĂ OFERE AJUTOR MOLDOVEI

06.08.2008

Chişinău. Rusia şi în continuare va întreprinde tot posibilul pentru a oferi ajutor R. Moldova în situaţiile excepţionale, - a declarat marţi seara Ambasadorul Rusiei în Chişinău, Valeriu Cuzimin, la ceremonia de întîlnire a coloanei auto DSE a Rusiei cu ajutorl umanitar.

După cum transmite INFOTAG, el a amintit că în ultimii ani, Rusia nu numai o dată a oferit ajutor Moldovei, în special, în legătură cu seceta catastrofică din 2007.

„Şi de această dată preşedintele Parlamentului Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a făcut tot posibilul pentru a organiza oferirea operativă a ajutorului umanitar populaţiei din R. Moldova, care au suferit de pe urma inundaţiilor”, a spus diplomatul.

Vice-prim-ministrul, Victor Stepaniuc, a menţionat că „ajutorul Rusiei va ajuta esenţial locuitorilor raioanelor care au suferit de pe urma inundaţiilor să înlăture cît mai repede prejudiciile produse de calamităţile naturale”.
 
Potrivit celor spuse de el, „împărţirea ajutorului umanitar se va face operativ, timp de trei zile, şi cea mai mare parte va fi transportată în raioanele din nordul republicii, afectate cel mai mult de inundaţii”. O parte din ajutor, de asemenea, va fi transportată la adresa sinistraţilor din Transnistria.

Vice-prim-ministrul a accentuat că „fiecare kilogram de ajutor umanitar va fi luat la evidenţă şi împărţirea lui se va face sub un control strict”. Încărcătura umanitară ca fi transmis Agenţiei rezervelor materiale, cumpărăturilor de stat şi ajutorului umanitar a Moldovei, care a fost împuternicită de către stat să asigure împărţirea şi transportarea ajutorului rusesc la destinaţie.
 
În componenţa coloniei sosite – şapte automobile de încărcătură mare şi două maşini de însoţire. Încărcătura include staţiile electrice mobile, ferestree mecanice, pompe, corturi, 200 paturi, mai mult de 5 mii de plapume, circa 3 mii de seturi de veselă din aluminiu, 1,6 t. soluţii dezinfectante şi în acelaşi timp, alte lucruri esenţiale pentru trai şi unelte pentru lichidarea prejudiciilor provocate de inundaţii. Greutatea totală a încărcăturii a constitit circa 50 t. echivalate cu 28 mil. ruble ruseşti ($1,2 mil.).

INFOTAG precizează: Joi, după indicaţiile Preşedintelui Parlamentului Federaţiei Ruse, Direcţia Situaţii Excepţionale va transporta şi în Transnitria nouă maşini cu ajutor umanitar – 45 t. de produse alimentare, corturi, paturi demontabile, plapume, staţii electrice mobile, pompe şi filtre pentru apă.

Adaugă comentariu

MAIB promotii