Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

AMBASADA SUA ÎN MOLDOVA A DEZMINŢIT FAPTUL CONFISCĂRII TEHNICII ELECTRICE LA ÎNTREREA ÎN SUA

11.08.2008

Chişinău. Ambasada SUA în Moldova a dezminţit informaţia despre faptul că, la intrarea în SUA vor fi luate notebook-urile şi altă tehnică electrică.

Mişcarea Socială pentru Integrare (MSI) locală şi din străinătate cu referire la The Washington Post au răspîndit informaţia cu privire la faptul că Ministerul Securităţii Naţionale, vameşii şi serviciul de imigrări a SUA au întreprins noi reguli de control a cetăţenilor care migrează.
 
Inovaţia prevede, că colaboratorii acestor servicii cu ţelul luptei împortiva terorismului pot lua pentru cercetare personală orice deţinător electric de informaţii, în acelaşi timp notebook-urile, cartelele-flash, telefoanele mobile, ipod-urile, peliculele video şi audio.

În MSI s-a menţionat că lucrurile pot fi reţinute pentru o perioadă nedeterminată, necesar pentru a verifica informaţia care se conţine în ele. Însuşi datele pot fi copiate de către servicii şi să fie transferate organizaţiilor particulare pentru decodificarea sau pentru traducerea limbii străine.

Serviciul de presă a amabsadei SUA în Moldova, a comunicat pentru INFOTAG că toate instanţele de judecată din SUA care au prezidat cazuri cu privire la controlul notebook-urilor, au depistat că nu există dovezi necesare pentru a constata că la hotare notebook-urile au alt rol decît cel de a conţine documente oficiale. 
    
Pasagerii trec prin un control dublu care poate prevedea şi controlul notebook-urile, numai în cazutile în care pot apărea anumite suspiciuni. În timpul controlului au fost depistate videomateriale de detonare a instalaţiilor de explozii artizanale, videomateriale cu torturi şi alte materiale josnice şi, de asemenea, pornografie cu copii.

Din aproape 400 mil. oameni, care au intret în SUA în 2007, numai un procent mic au trecut un control dublu a bagajelor cu scopul de fi întreprins un control amănunţit. Din acest procent, doar cîţiva au avut lucruri care trebuiau verificate.

Adaugă comentariu

MAIB promotii