Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

BENZINA ŞI MOTORINA S-AU IEFTIN A DOUA OARĂ ÎN MOLDOVA DE LA ÎNCEPUTUL LUNII AUGUST

25.08.2008

Chişinău. Preţurile pentru benzină şi motorină în Moldova, la staţiile de alimentare, au scăzut în mediu cu 0,4 lei (2,9%) şi 0,5 lei (3,4%) corespunzător.

Vînzătorii de petrol au schimbat preţurile pe panouri luni dimineatsa, informează /INFOTAG/. Preţurile angro au scăzut împreună cu cele cu ridicata. 

La momentul actual preţul de marca A98 pentru A3C constă în mediu – 14,06 lei, A95 – 13,66 lei, A92 – 13,27 lei, motorină – 14,4 lei.

Preţurile angro au scăzut pentru A98 pînă la 13 lei, A95 – 11,55 lei, A92 – 11,4 lei, motorină – pînă la 13,15 lei.

Importerii leagă scăderea preţurilor cu schimbul politicii tarifare a uzinelor care continuă să ridice volumul producerii. Necătînd că preţurile mondiale pentru petrol păstrează devieri esenţiale, Platts ale uzinelor scădea practic zilnic.

Dar importerii constatează că schimbarea preţutilor pentru petrol pe piaţa moldovenească, în mare măsură depinde de prezenţa resturilor la depozitele vînzătorilor, care de obicei nu se păstrează mai mult de două săptămîni şi cererea pentru petrol, care variază în dependenţă de sezon şi cerinţele fermierilor. 

Ultimă scădere a preţurilor pentru benzină şi motorină în Moldova, a avut loc la 6 august, atunci preţurile au căzut pînă la 2-4%, pentru benzină – 0,3-0,6 lei şi motorină cu 0,15 – 0,2 lei. O săptămînă mai tîrziu au scăzut preţurile cu ridicata – benzină cu 0,75 lei şi motorină – 0,4 lei. Preţurile pentru gaz au rămas neschimbate – 7,9 lei.

/INFOTAG/ precizează: Platts este unul dintre cei mai mari furnivori din lume de informaţie energetică şi servicii de marketing, ce sumează yilnic contracte în suma medie de 10 mlrd dolari. Platts posedă 14 oficii în toată lumea şi reprezintă un departament unul grup de companii  The McGraw-Hill Companies. Citatele sale, sunt publicate în forma de diapazoane  cu o importanţă mai mare sau mai mică pentru fiece in instrument.

Adaugă comentariu

MAIB promotii