Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

PL CERE CONDUCERII MOLDOVEI SĂ CONDAMNE RECUNOAŞTEREA INDEPENDENŢII OSTEIEI DE SUD ŞI ABHAZIEI

28.08.2008

Chişinău.  Partidul Liberal cere Parlamentului, Preşedinţiei şi Guvernului Republicii Moldova să condamne cu toată fermitatea agresiunea militară a Federaţiei Ruse împotriva Georgiei, să reconfirme susţinerea fără rezerve a integrităţii sale teritoriale şi să respingă explicit şi fără echivoc recunoaşterea unilaterală de către Federaţia Rusă a independenţei Osetiei de Sud şi Abhaziei.

După cum transmite INFOTAG cu referire la un comunicat al PL, formaţiunea mai cere  Preşedinţiei şi Guvernului Moldovei să întreprindă măsuri urgente pe plan diplomatic, cerând sprijinul şi ajutorul Uniunii Europene, al Consiliului de Securitate al ONU, al Statelor Unite ale Americii, al  Alianţei Nord-Atlantice, precum şi al tuturor statelor democratice pentru apărarea suveranităţii, independenţei şi integrităţii teritoriale a ţării,  ameninţate direct de Rusia  prin ocupaţia militară exercitată în regiunea transnistreană din anul 1992.

„Cerem legislativului să ia în dezbatere pericolele grave care planează asupra independenţei şi suveranităţii Moldovei şi să ceară într-o Declaraţie specială retragerea imediată şi necondiţionată a armatei ruse din stânga Nistrului”, se spune în comunicat.

PL avertizează opinia publică naţională şi internaţională că, în condiţiile în care actuala conducere a statului nu va acţiona în sensul apărării  intereselor naţionale  ale Moldovei, ci se va pune în serviciul intereselor imperialiste şi anti-europene ale Rusiei, ea se va face vinovată de înaltă trădare şi de declanşarea unei crize grave la frontiera UE şi NATO.

În comunicat se mai spun că poziţia de aprobare tacită a acţiunilor Rusiei împotriva Georgiei, adoptată de către preşedintele Vladimir Voronin  dă dovadă că conducerea Republicii Moldova acceptă soluţia rusă pentru rezolvarea conflictului transnistrean.

PL mai atrage atenţia guvernării comuniste că, în caz de necesitate, va întreprinde toate acţiunile democratice necesare pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a ţării.

Adaugă comentariu

MAIB promotii