Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

INTERPREŢI DIN 16 ŢĂRI VOR PARTICIPA LA FESTIVALUL INTERNAŢIONAL „ETHNO-JAZZ”

05.09.2008

Chişinău. Interpreţi din 16 ţări vor participa la a şaptea ediţie a festivalului internaţional  „Ethno-Jazz”, care va avea loc în R.Moldova, în perioada 11 – 16 septembrie.

Agenţia INFOTAG transmite cu referire la organizatorii evenimentului că în faţa publicului moldovean vor evolua Trio Balkan Strings (Serbia), Saskia Laroo Band (Olanda, SUA), Orientzpress (Germania, Iran), Pulcinella (Franţa), Ulrich Drechsler Trio (Austria), Conaghan Duo, Eldis la Rosa Trio (Cuba, Marea Britanie, Venezuela), Amine&Hamza M’Raihi (Tunisia), Kaulakau (Spania), Ronin (Elveţia), Dominik Bukowski Quintet (Polonia), şi Dorel Burlacu & www.funky.md, Geta Burlacu Quintet, Univox,  Trigon, toţi din Moldova .

Concertele vor avea loc la teatrul Naţional “M.Eminescu”, la Sala cu Orgă din Chişinău, la Centrul de Cultură şi Tineret din Bălţi, la Colegiul de Muzică din Tiraspol. În capitală, biletele pentru concerte vor costa între  50 şi 200 lei, iar la Bălţi şi Tiraspol intrarea va fi liberă.

Potrivit organizatorilor, o particularitate a ediţiei festivalului din acest an este aceea că vor avea loc două concursuri noi, datorită cărora doritorii vor primi cadou abonamente la toate concertele festivalului, tricouri şi CD-uri.

INFOTAG precizează: „Ethno-Jazz” este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din R.Moldova. Festivalul prezintă particularităţile culturale naţionale în comunitatea culturală internaţională şi a fost inclus în Catalogul Internaţional al Festivalurilor. „Ethno-Jazz” este organizat de către formaţia „Trigon” şi Centrul de Tehnologii Informaţionale  „Atelierul Viitorului”, cu suportul Direcţiei Cultură a mun. Chişinău, al ambasadelor Olandei şi Germaniei în R.Moldova, al Alianţei Franceze, al Forumului Cultural - Artistic, al Consiliului Elveţian în domeniul Artelor   „Prohelvetia”, al Institutului de Cultură şi Limbă „Ramon Lull”, al Institutului Polonez la Bucureşti, al Misiunii OSCE, PNUD.

Adaugă comentariu

MAIB promotii