Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

„PROMO-LEX” ORGANIZEAZĂ ÎN PREMIERĂ FORUMUL ONG-URILOR DIN REGIUNEA TRANSNISTREANĂ

24.10.2008

Chişinău. Asociaţia obştească „Promo-Lex” organizează în premieră, la data de 25 octombrie, Forumul ONG din regiunea transnistreană. 

Într-un interviu acordat agenţiei INFOTAG, Ion Manole, preşedintele „Promo-Lex”, a menţionat că Forumul va avea loc în două etape. La prima etapă (25 octombrie) la Institutul Muncii din Chişinău, circa 100 de reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din regiunea transnistreană vor avea posibilitatea să lucreze concomitent în patru grupuri diferite, conform domeniului de activitate (social, tineret, drepturile omului şi ecologie).

„Timp de o zi, reprezentanţii ONG din regiune vor discuta despre succesele şi problemele lor, dar şi despre posibilele soluţii pentru accelerarea dezvoltării capacităţilor ONG şi consolidării unei societăţi civile viabile în această zonă”, a menţionat Ion Manole.

Fiecare grup va fi moderat de un expert, care ulterior va elabora un raport privind situaţia sectorului respectiv. „Rapoartele celor patru experţi vor diagnostica într-un fel situaţia domeniilor menţionate ale sectorului asociativ, determinînd gradul de dezvoltare al organizaţiilor din regiune”, susţine preşedintele „Promo-Lex”.

A doua etapă a Forumului, va avea loc la 15 noiembrie 2008 în localitatea Coşniţa, raionul Dubăsari.

„De această dată, experţii vor lansa rapoartele lor, elaborate în baza activităţilor din prima etapă, iar cei mai activi reprezentanţi ai societăţii civile din regiune vor avea posibilitatea de a-şi prezenta organizaţia potenţialilor parteneri şi donatori, respectiv de a stabili relaţii de parteneriat şi colaborare”, a spus Ion Manole.

Potrivit spuselor sale, ONG din regiunea transnistreană sînt interesate de astfel de evenimente. „Constatăm interesul sporit al reprezentanţilor ONG din regiune. Desigur, există semne ale unor presiuni din partea unor indivizi, structuri sau chiar organizaţii, însă sîntem siguri că societatea civilă din regiune percepe corect fenomenul şi îl va trata ca atare”, a mai spus preşedintele „Promo-Lex”.

Adaugă comentariu

MAIB promotii