Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

CONFLICTUL DINTRE DEPUTATUL ALEXANDRU OLEINIC ŞI ANALISTUL EDUARD VOLCOV A FOST SOLUŢIONAT PE CALE AMIABILĂ

05.11.2008

Chişinău. Conflictul dintre deputatul Alexandru Oleinic şi analistul Eduard Volcov a fost soluţionat pe cale amiabilă. Marţi, judecătoria sectorului Centru al capitalei a încetat procesul de judecată, după ce a luat act de decizia părţilor de a soluţiona conflictul pe cale amiabilă.

După cum a informat anterior agenţia INFOTAG, Alexandru Oleinic l-a atacat în judecată pe Eduard Volcov după ce acesta a publicat, în cartea „Dialoguri deschise”, o informaţie precum că deputatul ar fi cumpărat locul în Parlament ce-i revenea primului preşedinte al republicii Mircea Snegur cu $150 mii. Deputatul a declarat că această informaţie nu este veridică şi îi lezează onoarea şi demnitatea.

Într-un interviu acordat reporterului INFOTAG, Alexandru Oleinic a spus că, în legătură cu faptul că autorul cărţii nu a discutat cu el pînă la publicarea cărţii, „informaţia răspîndită a fost expusă unilateral fără a lua în consideraţie şi opinia sa”.

„Am avut pe data de 25 octombrie o întrevedere cu Eduard Volcov, în cadrul căreia s-a constatat: eu nu am participat în nici un mod la elaborarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 2005; eu nu am ştiut şi nici nu puteam să ştiu că locul propus mie era predestinat lui Mircea Snegur; informaţia referitoare la procurarea locului în listă este neîntemeiată. Pentru distribuirea informaţiei în cauză, autorul cărţii mi-a adus scuzele de rigoare şi, ca urmare, am solicitat ca examinarea cauzei de către instanţa de judecată să fie încetată”, a menţionat deputatul.

El şi-a exprimat regretul că „anumite forţe au încercat să interpreteze eronat cauza iniţiată în instanţa de judecată şi să prezinte lucrurile precum că deputatul Oleinic s-ar judeca cu Mircea Snegur”.

„Nu m-am judecat şi nu cred că voi ajunge să mă judec vre-odată cu primul preşedinte al republicii, pe care-l stimez foarte mult ca pe un om cu literă mare şi ca pe o personalitate marcantă în istoria Republicii Moldova. Sînt mulţumit că am reuşit să obţin repararea onoarei şi demnităţii mele pe cale amiabilă şi, totodată, că astfel i-am lipsit pe răuvoitorii mei şi ai partidului din care fac parte de posibilitatea de a face speculaţii politice”, a declarat Alexandru Oleinic.

El a spus că regretă că „unii politicieni se dedau la denigrări cu singurul scop de a-şi promova propria imagine”.

„Probabil, sînt în criză de idei şi nu văd alte posibilităţi de a acumula capital politic decît pe contul oponenţilor”, a mai spus deputatul.

Adaugă comentariu

MAIB promotii