Русский Română

Partide politice

RENATO USATÎI ESTE GATA SĂ ARENDEZE UN STADION PENTRU A SE VEDEA LA MOSCOVA CU MUNCITORII DIN MOLDOVA

06 апреля, 2016
RENATO USATÎI ESTE GATA SĂ ARENDEZE UN STADION PENTRU A SE VEDEA LA MOSCOVA CU MUNCITORII DIN MOLDOVA Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este gata să arendeze stadionul „Lujniki” din Moscova sau un scuar în parcul „Ţariţîno” pentru a se întâlni cu muncitorii migranţi moldoveni. Potrivit agenţiei „INFOTAG”, despre aceasta el a comunicat miercuri într-un mesaj video postat pe reţelele de socializare.

 

Potrivit spuselor sale, scopul acestei întâlniri este organizarea venirii la Chişinău a unui număr cât mai mare de cetăţeni ai Moldovei pentru a participa la acţiunea de protest din 24 aprilie.

 

„În Rusia sunt mulţi conaţionali ai noştri. Nu încăpem într-o sală pentru conferinţe de presă, astfel trebuie să ne întâlnim pe un teritoriu deschis”, consideră Usatîi.

 

„Primesc multe adresări de la cetăţenii noştri, atât din Rusia, cât şi din Europa. Toţi mă întreabă ce facem? Trebuie să ieşim cu toată ţara în piaţa centrală din Chişinău. Va fi un protest paşnic, dar dur. Şi ultimul”, a spus liderul PN.

 

El a mai spus că în curând va organiza o conferinţă de presă la care va prezenta noi documente privind furtul miliardului de euro din cele trei bănci moldoveneşti.

 

„Din aceste documente este clar că „furtul secolului” a fost pus la cale din anul 2012. Documentele pe care le am sunt „o bombă atomică”, care va exploda spaţiul media al republicii şi va arăta lumii întregi ce s-a făcut şi se face în Moldova”, a spus politicianul care la moment se află la Moscova.