Русский Română

Partide politice

PREŞEDINTELE PARTIDULUI NOSTRU A DECLARAT CĂ ESTE GATA SĂ PROCURE ANVELOPE PENTRU A LE ARDE LA ACŢIUNI DE PROTEST

11 апреля, 2016
PREŞEDINTELE PARTIDULUI NOSTRU A DECLARAT CĂ ESTE GATA SĂ PROCURE ANVELOPE PENTRU A LE ARDE LA ACŢIUNI DE PROTEST Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că este gata să procure la de la cetăţeni anvelopele pentru a le arde la acţiunile de protest din 24 aprilie. Potrivit agenţiei „INFOTAG”, despre aceasta politicianul a declarat duminică seara pe reţelele de socializare.

 

El a spus că un cunoscut al său a promis să ofere câte 15-200 de lei pentru fiecare anvelopă adusă la miting de participanţi.

 

„Cred că nu-i rău – şi oamenii vor face un ban şi vom scăpa de anvelope şi vom avea şi un protest pe cinste. Avem nevoie de anvelope pentru a scoate guvernanţii din cabinetele lor. Focul şi fumul tot trebuie - pentru a face mai puternică acţiunea. Aceasta va fi ultima şi decisiva luptă. Obligaţiunea noastră este să deturnăm această putere”, a declarat Usatîi.

 

El şi-a îndemnat susţinătorii să vină cu haine de schimb, alimente, să se pregătească pentru asedierea institutelor puterii.

 

„Am putea s ne reţinem şi nu vom pleca până nu vom obţine schimbarea regimului. Noi ieşim la protest care se va termina doar cu victorie absolută. Chem toţi cetăţenii să vină în piaţă. Voi singuri trebuie să decideţi – vreţi să vă salvaţi ţara s-au o lăsaţi lui Plahotniuc. Dacă decideţi să lăsaţi totul aşa cum este – problema voastră, apoi să nu vă plângeţi de viaţă grea”, a avertizat liderul Partidului Nostru.

 

Potrivit spuselor sale, Partidul Nostru va organiza transport şi va participa la acţiunile de protest în cel mai activ mod.

 

„Noi nu doar vom susţine acţiunea de protest, noi vom participa şi o organizăm alături de toate partidele pentru care soarta ţării contează. Toţi oamenii sănătoşi care sunt gata să ne susţină – să iasă şi să protestele. Important este să participe şi cetăţenii care muncesc în străinătate. Curând e Paştele, veniţi cu câteva zile mai devreme. Înainte de Paşti se face ordine în curţi, în case. Veniţi, trebuie să facem ordine în ţară”, a spus Usatîi.