Русский Română

Partide politice

RENATO USATÎI: AŞ PRELUA FUNCŢIA CHIRURGULUI, CARE VA TĂIA TUMOAREA NUMITĂ ”PLAHOTNIUC”

13 января, 2017
RENATO USATÎI: AŞ PRELUA FUNCŢIA CHIRURGULUI, CARE VA TĂIA TUMOAREA NUMITĂ ”PLAHOTNIUC” Liderul „Partidului Nostru”, primarul de Balți Renato Usatîi, a răspuns într-un mod ironic speculațiilor precum că i-ar putea fi oferit un post în administrația președintelui Republicii Moldova. Liderul „Partidului Nostru”, a declarat că sensul activităților sale politice nu să în „ocuparea de posturi”, ci în lupta cu regimul criminal aflat la putere.

 

„Știi, cred că activitatea mea de lucru va fi în continuare bazată pe faptul că voi lupta cu regimul Plahotniuc”, a declarat Usatîi în timpul unei transmisiuni on-line pe Facebook.”

 

„Pot merge în postul de chirurg șef în Administrația Prezidențială a Moldovei, să fiu chirurgul șef care va tăia acest cancer care s-a abătut asupra țării, numit Plahotniuc, iar când rana ve vindeca, oamenii din țară vor trăi altfel”, a spus el. Usatîi a declarat că nu nu sunt posibile schimbări pozitive în țară fără eliminarea regimului construit de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

 

El a comentat și întâlnirea pe care Dodon a avut-o cu premierul Pavel Filip.

 

„Pavel Filip, care a fost ales ilegal, trebuie să fie scos de ureche din reședință și să nu-l primească nimeni acolo. Sau trebuie să stea afară, să țină un steguleț la intrare”.