Politică

​LIDERUL PARTIDULUI COMUNIŞTILOR A CÂŞTIGAT PROCESUL ÎMPOTRIVA LUI RENATO USATÎI

17 octombrie, 2014

Preşedintele Partidului Comuniştilor (PCRM), Vladimir Voronin, a câştigat procesul de judecată împotriva politicianului şi antreprenorului Renato Usatîi, de protejare a onoarei şi demnităţii. Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referire la serviciul de presă al PCRM, judecătoria sect. Buiucani miercuri a recunoscut „falsitatea declaraţiilor lui Renato Usatîi”.

„În cererea de chemare în judecată, Voronin a indicat că, în cadrul unor emisiuni televizate de la posturile Noroc TV şi Accent TV, pârâtul, Renato Usatîii a operat cu informaţii care nu corespund adevărului şi constituie un atac la onoarea, demnitatea şi reputaţia sa.

Instanţa a decis ca pârâtul, prin intermediul celor două posturi de televiziune, să dezmintă declaraţiile lansate anterior şi să vină cu scuzele de rigoare în adresa persoanei defăimate”, se vorbeşte în comunicat.

PCRM menţionează că scopul chemării în instanţă a lui Usatîi de către Vladimir Voronin este „de a demonstra că proaspătul „politician” în mesajele sale utilizează informaţii care nu au nimic în comun cu realitatea”. Conform cererii reclamantului, prejudiciul material simbolic este de 1 leu.

Usatîi l-a acuzat pe Voronin de corupţie şi preluarea resurselor de stat în perioada în care a fost Preşedintele Moldovei.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2014.10.17 11:49 Olga
    Asta cu ajutorul dl Plahotniuc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.