Politică

​LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU A RECOMANDAT PREŞEDINTELUI CEC „SĂ SE PREGĂTEASCĂ PENTRU PUŞCĂRIE”

20 noiembrie, 2015

„Să se pregătească să stea la puşcărie”, i-a recomandat preşedintelui CEC, Iurie Ciocan, preşedintele Partidului Nostru (PN), primarul de Bălţi, Renato Usatîi.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, politicianul, aflat la tratament la Moscova, a fost revoltat de declaraţia din 19 noiembrie a lui Ciocan de la tribuna Parlamentului că la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 „nu au existat nici un fel de cozi la secţiile de votare deschise în Rusia”.

„Au fost deschise doar 5 secţii pentru toată Rusia, în timp ce pe teritoriul FR sunt sute de mii de cetăţeni de-ai noştri”, a scris Usatîi pe pagina sa de facebook, recomandând preşedintelui CEC „să nu contrazică realitatea, deoarece nu i se va ierta”.

Liderul PN i-a recomandat lui Ciocan să urmărească „şi alte posturi TV, decât televiziunile moldoveneşti, afiliate oligarhilor”.

„Dacă aţi fi fost măcar puţin împăcat cu lumea din jur, aţi fi văzut ceea ce am zărit eu la 30 noiembrie la Moscova. Am votat şi eu acolo, după ce aţi eliminat din cursa electorală partidul cu cea mai mare popularitate în rândul cetăţenilor. Şi, împreună cu mine, pentru acest partid, în acea zi, au încercat să-şi dea votul la o singură secţie de votare 15 mii de oameni”, a scris Usatîi, considerând că pentru Ciocan „mângâiat de toate autorităţile, În scurt timp se va termina totul”.

„Ciocan, ar putea, foarte probabil, să ajungă după gratii. A meritat. Decât să mintă în faţa întregului popor, mai bine în taină şi-ar face rezerve de pesmeţi şi ar învăţa cum se coase cojoace”, a scris Usatîi, care cu două zile până la alegerile în Parlament a fost eliminat din cursa electorală din cauza unor dosare penale care nu au fost nici acum închise.

Commentarii [ 5 ] adaugă comentariu

  1. 2015.11.20 18:31 Irina
    Principal acuma este sanatatea lui Renato, noi toti in Moldova iubim pe dinsu...
  2. 2015.11.20 18:36 Adela
    Ce face el atita mult timp la Moscova, cu cine ramina Balt?
  3. 2015.11.20 18:38 Efimusca
    Cu Renato nu este clar situatia pin la capat...
  4. 2015.11.21 13:16 Grigore
    El trebue sa ghindeste despre securitatea s-a, spun in mod serios!
  5. 2015.11.21 15:01 PIPET
    Eu nu stiu si nu intaleg oamenii care voteaza pentru Renato... Nu cred ca oamenii intaleg cine el este, si de ce el aparut in Moldova noastra?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.