Politică

​RENATO USATÎI PLANIFICĂ SĂ REVINĂ ÎN MOLDOVA ŞI ESTE GATA SĂ AJUTE LA ELIBERAREA DEŢINUŢILOR

30 noiembrie, 2015

Liderul Partidului Nostru, primarul de Bălţi, Renato Usatîi, planifică să revină săptămâna viitoare în Moldova şi să-şi asume cheltuielile de eliberare a membrilor echipajului luaţi prizonieri în Afganistan. Despre aceasta politicianul a informat într-un mesaj video postat pe reţelele de socializare.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, el a spus că este „aberaţie totală” legea privind interdicţia de a purta uniformă militară, adoptată în ajun de Parlament în prima lectură.

„Cum poţi interzice purtarea uniformei de tip militar? Personal port la odihnă sau pescuit asemenea uniformă. Nu înţeleg de ce deputaţii, reieşind din logica lor, nu interzic costumele Brioni, pe care le iubesc atât de mult, care costă 3-10 mii de euro? Să poarte costume de la „Ionel””, a spus Usatîi, care consideră că prin adoptarea unor asemenea legi parlamentarii RM „fac republica de ruşine”.

El a promis să-şi asume toate cheltuielile de răscumpărare a membrilor echipajului moldovenesc, care au fost luaţi prizonieri de rebelii din Afganistan.

„Înţeleg cât de greu le este acum familiilor lor şi sunt gata să-i susţin în această perioadă grea”, a spus politicianul.

El a criticat acţiunile MAI, spunând că capturarea la Bălţi de către poliţie a grupului de terorişti este „o aberaţie”.

„Am văzut înregistrarea video cu bănuiţii în acest dosar. Aceşti băieţi s-au au fumat ceva sau sunt drogaţi. Narcomani… Ce fel de acaparare a clădirilor, ce fel de unitate militară? Nu m-aş mira dacă Cavcaliuc va găsi de Crăciun un lansator de grenade la Moş Crăciun. Da, întreaga lume luptă cu terorismul, însă cele înscenate de Cavcaliuc sunt o aberaţie”, a menţionat el, comunicând că ziua va lucra la Primăria Bălţi, iar noaptea va sta în orăşelul de corturi de la Parlamentul Moldovei.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2015.11.30 12:51 David
    Fara dinsu viata politica in Moldova nu este interesanta.
  2. 2015.11.30 12:54 Snur
    Renato, de ce nu vii?
  3. 2015.11.30 12:56 Sava
    Ca pentru toti oameni, sanatate este in primul rand chestea principala.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.