Politică

​PLR CONSIDERĂ CĂ ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 2014 AU PUS SFÂRŞITUL MODERNIZĂRII EUROPENE A MOLDOVEI

01 decembrie, 2015

În rezultatul alegerilor parlamentare fraudate din 30 noiembrie 2014 Moldova a pierdut şansa la viitorul european şi modernizare, consideră preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Ion Hadîrcă.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, el a spus luni, într-o conferinţă de presă că „egoismul, avariţia şi trufia conducerii PLDM şi PDM au dus RM din anticamera Uniunii Europene într-o debara cu lucruri stricate”.

„Pe parcursul unui an două Guverne au fost demise, clasa politică nu este în stare să creeze o majoritate pro-europeană stabilă, cursul pro-europeană de dezvoltare este compromis. Corupţia şi injustiţia, precum şi renaşterea forţelor antinaţionale sunt rezultatul actualei guvernări”, consideră Hadîrcă.

Potrivit spuselor sale, RM a coborât de la „poveste de succes” în groapa statelor cu cele mai ciudate fărădelegi din lume.

„Pe teritoriul RM avem o armată străină, Aeroportul Chişinău a fost dat în concesie statului agresor, sistemul bancar este controlat din exterior, infractorii devin primari. Există toate premisele ca Moldova să devină cea mai coruptă ţară din lume. Partidele de la conducere trebuie pur şi simplu să dispară din viaţa politică a RM”, a spus liderul PLR.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.