Politică

​MAI MULȚI PRIMARI ȘI CONSILIERI DIN CĂLĂRAȘI, INCLUSIV PREȘEDINTELE RAIONULUI, PĂRĂSESC PLDM ȘI ADERĂ LA PDM

27 mai, 2016

Mai mulți primari și consilieri raionali din Călărași, inclusiv președintele raionului Călărași, Sergiu Artene, au părăsit rândurile PLDM, și au aderat la PDM. În declarația semnată de președintele raionului, de șase primari și de 6 consilieri raionali, aceștia confirmă susținerea actualei guvernări ;i consideră că doar așa vor putea realizeze promisiunile făcute alegătorilor.

„Criza politică din ultima perioadă s-a transformat într-o criză economică, existând riscul ca, în curând, țara să fie în incapacitatea de a plăti salariile și pensiile, de a întreține școlile, grădinițele și spitalele. În acest context, susținem actuala guvernare ce continuă implementarea Acordului de Asociere la Uniunea europeană și deblocarea finanțărilor externe.

În calitate de primari și consilieri raionali aleși pe listele PLDM-ului din raionul Călărași, dorim să realizăm promisiunile pe care le-am făcut, promisiuni care însă nu pot fi realizate decât în cadrul unei guvernări pro-europene”, se menționează în declarația difuzată vineri mass-mediei.

Reforma instituțiilor de drept, redresarea economică și un trai mai bun pentru fiecare dintre noi nu pot fi realizate fără implicarea fiecăruia în implementarea Acordului de Asociere la Uniunea Europeană, consideră semnatarii

„Aderăm la PDM având convingerea că luăm decizia corectă. Ne-am asumat responsabilitatea față de cei care ne-au votat și care ne-au delegat în structurile locale ale puterii. Vom respecta voința acestor alegători prin toate acțiunile pe care le vom întreprinde în continuare, în calitate de membri ai PDM”, se mai menționează în declarație.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.