Politică

​PAVEL FILIP AMENINŢĂ CU SANCŢIUNI FUNCŢIONARII CARE ADUNĂ RESTANŢE LA IMPLEMENTAREA ACORDULUI DE ASOCIERE

08 iunie, 2016

Prim-ministrul Pavel Filip a atenționat în cadrul ședinței Guvernului de astăzi că va sancționa funcționarii care vor aduna restanțe la Planul Național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere. El a cerut pregătire mai profundă de ședința Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană, care va fi săptămâna viitoare imediat după ședința Guvernului.

„Să ne pregătim mult mai profund de această ședință. Vom trece iarăși pe foaia de parcurs. Vom trece pe calendarul de restanțe, dar vor raporta și domeniile care sunt mai problematice”, a declarat Filip.

Șeful Executivului a atras atenția că există suficiente instrumente în privința celor care sunt relaxați și nu-și îndeplinesc obligațiunile. „Dincolo de foaia de parcurs și calendarul de restanțe există planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere. Or planul național este un document aprobat prin hotărâre de guvern și de aceea fiecare care nu va îndeplini și nu va merge în calendarul respectiv de timp cu planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere va fi sancționat. El este instrumentul care ne dă posibilitatea să facem acest lucru”, a subliniat Filip.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.