Politică

​FOSTUL ADMINISTRATOR AL ZEL „BĂLȚI”, MARIN CIOBANU, SE RETRAGE DIN VIAȚA POLITICĂ A RM

13 iunie, 2016

Fostul administrator al Zonei Economice Libere „Bălți”, Marin Ciobanu, se retrage din viața politică a Republicii Moldova. Astfel se vorbeşte în declaraţia sa de presă, citată de agenţia „INFOTAG”.

„Odată cu implicarea mea în politică, din păcate, la scurt timp, am început să fiu asociat la diverse grupări politice prin intermediul insinuărilor și a defăimărilor. Așa cum am mai menționat anterior, în Moldova este greu să te impui onest și sincer pe eșichierul politic fără ca să fii ghidat din culise. De ce? Pentru că, la noi s-a creat deja un stereotip că, neapărat în spatele acțiunilor tale trebuie să fie cineva și de aici încep să te arunce în buzunarul unui politician sau altul”, a scris Ciobanu.

Potrivit spuselor sale, ”tot mai multe cunoștințe din sfera de afaceri, mass-media și oameni simpli mă îndeamnă să continui să mă implic activ în politică”.

„Vreau să menționez de ce nu voi mai merge pe această cale. Pentru ca să nu fiu în continuare subiectul unor insinuări, manipulări că aș fi dirijat din spate de către cineva și să duc o luptă inutilă prin justificări și declarații, timp care ar putea fi utilizat mult mai eficient în sfera economică pentru bunăstarea țării noastre, reiterez: Nu mă mai interesează politica. Voi continua să mă axez exclusiv pe componenta economică, care va fi doar în beneficiul Republicii Moldova. Iar primii pași în acest sens au fost făcuți deja. La Berlin au fost puse bazele a două proiecte economice, care vor fi prezentate în această vară în R.M”, se vorbeşte în declaraţie.

„INFOTAG” precizează: La începutul anului 2016, Ciobanu a declarat că se va implica activ în politică și intenționează să formeze un partid politic. De asemenea, el a făcut câteva dezvăluiri despre activitatea autorităților. La scurt timp după declarațiile făcute a fost demis din funcția de administrator al ZEL „Bălți”. Inițiativa de demitere îi aparținea vicepremierului Octavian Calmîc, potrivit căruia „Marin Ciobanu nu se ocupă de activitatea ZEL, ci de politică”.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2016.06.13 16:56 David
    Pacat ca asa oamenii si specialistii nu pot sa faca la noi inMoldova politica curata si pentru toti oamenii...
  2. 2016.06.13 17:02 Liviu
    El sa intra la parlament la alegerile urmatoare...El este destept, are experienta si caracter, el este lutator!
  3. 2016.06.13 17:03 Vasile
    Marin, esti bravo, noi sa mindrim ca avem asa prietenii ca tina.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.