Politică

IURIE LEANCĂ ESTE DE PĂRERE CĂ SE VREA COMPROMIS ÎN AJUNUL PREZIDENŢIALELOR

29 iunie, 2016

Preşedintele Partidului Popular European din Moldova, ex-Premierul Iurie Leancă, este de părere că ultimele declaraţii la adresa sa vin să-i compromită imaginea în ajunul alegerilor prezidenţiale.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, dl Leancă a spus marţi, în cadrul unui briefing, că începând cu plecarea din PLDM este permanent ţinta unor „atacuri murdare, neîntemeiate”. Iar după declaraţia privind intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, aceste atacuri au revenit într-o manieră și mai categorică și mai calomnioasă.

„Aceste atacuri fac parte dintr-o campanie bine orchestrată, au un simplu obiectiv să mă compromită în continuare și să mă discrediteze în calitate de potențial candidat la fiuncţia de Preşedinte. Despre arestul meu, discutat în prezent de oricine, pot spune un singur lucru – nu am de ce să mă tem şi de ce să mă ascund. Când am fost citat la CNA m-am prezentat, la fel ca şi la comisia parlamentară, deoarece vreau să fac lumină în acest caz şi ca asemenea scenarii să nu se repete în RM”, a menţionat Leancă.

„INFOTAG” precizează: În ajun fostul şef-adjunct al Serviciului Spălării Banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, într-o emisiune televizată a declarat că pe criterii politice a fost întocmită o listă de persoane care urmează a fi arestate pentru furturi din sistemul bancar, şi următorul în această listă este Iurie Leancă.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.