Politică

​LIDERUL SOCIALIŞTILOR CONDAMNĂ GUVERNAREA PENTRU ATACUL ASUPRA LIDERULUI „PARTIDULUI NOSTRU”

25 octombrie, 2016

Preşedintele Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon, condamnă guvernarea pentru atacul asupra liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Potrivit agenţiei INFOTAG, politicianul a scris pe pagina sa de Facebook că la întâlnirile electorale „constată încă o dată cât de nemulţumiţi sunt cetăţenii de actuala guvernare. Această guvernare este insuportabilă şi face tot posibilul pentru a trezi furia oamenilor”.

„Această guvernare continuă să acţioneze mişeleşte, să asmute organele de forţă asupra concurenţilor electorali, să fabrice dosare, să neutralizeze forţe ale opoziţiei”, consideră liderul PSRM.

În opinia sa, „guvernarea se răfuieşte în mod brutal cu Renato Usatîi, printr-o justiţie coruptă şi subordonată puterii”.

Dodon condamnă atacurile puterii oligarhice asupra „colegului de opoziţie de stânga”.

„Înţelegem o dată în plus ca e nevoie de o schimbare a puterii. Şi această schimbare se va începe în mod cardinal odată cu preluarea funcţiei de preşedinte de către opoziţia de stânga”, a spus Dodon, subliniind că „pe toţi hoţii de la guvernare îi aşteaptă pedeapsa pentru furtul miliardului si pentru alte ilegalităţi”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.