Politică

​DUMITRU CIUBAŞENCO CHEAMĂ ALEGĂTORII LA „O REVOLUŢIE PAŞNICĂ”, SĂ VOTEZE MASIV PENTRU CANDIDATUL „PARTIDULUI NOSTRU”

26 octombrie, 2016

Dumitru Ciubaşenco cheamă alegătorii la „o revoluţie paşnică”: să voteze masiv pentru candidatul „Partidului Nostru”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a spus că astfel de acţiuni ar trebui să fie un răspuns la represiunile pe care guvernarea le face iarăşi asupra formaţiunii.

„Guvernanţii actuali, conduşi de oligarhul Vlad Plahotniuc, se tem de Renato Usatîi şi de „Partidul Nostru”. Observăm aceleaşi metode de răfuială cu formaţiunea şi cu liderul acesteia: dosare penale, mandate de arest, persecutări sub diferite forme. Acest lucru se întâmplă deja a treia oară, începând cu alegerile parlamentare din toamna anului 2014. Unei asemenea practici i se poate pune capăt doar printr-o revoluţie paşnică comună – ieşirea cetăţenilor la urne şi votarea în semn de protest”, a spus candidatul, care nu exclude posibilitatea că în ultimele zile înainte de alegeri el ar putea fi exclus din cursa electorală sub un pretext oarecare.

În opinia sa, Plahotniuc „se teme de Usatîi, care are statut de martor într-un dosar penal, unde coordonatorul coaliţiei de guvernare se numără printre organizatorii sindicatului killerilor”.

„Aceasta nu este ca furtul miliardului din băncile moldoveneşti, ci o chestiune cu mult mai serioasă. Mai ales că infracţiunile au fost săvârşite în Europa”, susţine Ciubaşenco.

El i-a îndemnat pe toţi alegătorii care încă nu au decis pentru cine să voteze să meargă la alegerile din 30 octombrie şi să-l voteze pe el, în calitate de candidat din partea „Partidului Nostru”.

Dumitru Ciubaşenco a făcut apel şi către organizaţiile internaţionale şi ambasadele acreditate la Chişinău să atragă atenţia la fărădelegile pe care şi le permite guvernarea Moldovei faţă de oponenţii politici.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2016.10.26 11:46 Ivan
    El nu este prost candidat...
  2. 2016.10.26 11:57 Lidia
    Dl Ciubasenco, de ce nu scoatati candidatura s-a, trebue sa sustinati pe dl Dodon daca sincer vreti schimbari in Moldova.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.