Politică

​PREŞEDINTELE IGOR DODON ACORDĂ O MARE IMPORTANŢĂ PARTICIPĂRII MOLDOVEI LA CSI

28 martie, 2017

Preşedintele Igor Dodon acordă o mare importanţă participării Moldovei la CSI. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta se menţionează în adresarea sa către Adunarea Parlamentară a CSI, care şi-a început lucrările luni, la Sankt-Petersburg, fiind consacrată aniversării a 25-a de la constituirea organizaţiei.

Potrivit serviciului de presă al Partidului Socialiştilor, adresarea a fost citită în cadrul reuniunii de preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi, care participă la şedinţă împreună cu consilierul preşedintelui, deputatul Andrei Neguţa.

„CSI a jucat un rol important în menţinerea legăturilor între republicile fostei Uniuni Sovietice şi reluarea proceselor de integrare în spaţiul postsovietic. Adunarea Parlamentară a Comunităţii Statelor Independente a devenit platforma unde deputaţii ţărilor CSI au posibilitatea să se întâlnească, să facă schimb de experienţă, să găsească împreună soluţii pentru problemele stringente. Noi acordăm o atenţie deosebită participării ţării noastre la CSI şi sunt convins că Moldova va continua colaborarea activă cu organele sale interstatale”, se arată în mesajul lui Dodon, care săptămâna trecută a condamnat decizia Parlamentului Moldovei de a refuza să participe la şedinţă.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.03.28 10:02 Ivan
    El a promis si acuma vrea sa face asta...
  2. 2017.03.28 10:03 Svetlana
    El trebue sa face asa ceva numai prin referendum.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.