Politică

​LIDERII PARTIDULUI ACŢIUNE ŞI SOLIDARITATE ÎL ÎNDEAMNĂ PE PREŞEDINTE „SĂ ÎNCETEZE SPECTACOLUL POLITIC”

30 martie, 2017

Liderii Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) îl îndeamnă pe Preşedintele Igor Dodon „să înceteze spectacolul politic”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, secretarul general al PAS, Igor Grosu, a spus că „Dodon continuă jocul politic comun cu oligarhul Vlad Plahotniuc”.

„Referendumul în privinţa a patru subiecte importante, propus în ajun de Dodon, nu este altceva decât o continuare a acestui joc. Aceasta demonstrează, de exemplu, numirea „omului lui Plahotniuc” în funcţia de director al SA „Moldovagaz” imediat după vizita Preşedintelui la Moscova”, a spus Grosu.

Potrivit lui, este cunoscut faptul că „o marte importantă de bani din miliardul furat a plecat în Rusia”, dar Moscova „nu spune nimic despre aceasta”.

„Când Dodon a fost la Moscova, nu a vorbit nimic despre aceasta. Preşedintele nu face nici un pas real în această privinţă”, a menţionat secretarul general al PAS.

Reprezentantul organizaţiei teritoriale Chişinău a PAS, Vladimir Bolea, a menţionat că „succesele politicii externe a Preşedintelui sunt doar vizitele sale la Moscova”.

„Acest lucru încă o dată demonstrează că el este vasalul Rusiei şi îşi recunoaşte rolul de paharnic la Kremlin. Chiar şi în timpul vizitei la Bruxelles, Dodon a apărat interesele Rusiei, nu ale Moldovei”, a menţionat Bolea.

Potrivit lui, tot ceea ce face Igor Dodon nu este decât un spectacol politic de prost gust pe care trebuie să-l înceteze.

INFOTAG precizează: Conferinţa de presă a fost organizată ca răspuns la conferinţa de presă a lui Igor Dodon, desfăşurată în ajun cu ocazia celor 100 de zile de la învestirea sa în funcţie.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.