Politică

​„PARTIDUL NOSTRU” VA INFORMA CONSILIUL EUROPEI DESPRE „REPRESIUNILE ÎMPOTRIVA OPOZIŢIEI”

26 aprilie, 2017

Consiliul Europei va fi informat permanent despre represiunile împotriva „Partidului Nostru” (PN), admise de autorităţile ţării. La această înțelegere s-a ajuns în urma întrevederii vicepreședintei PN, Elena Grițco, cu şefa Departamentului de elaborare a programelor de asistență tehnică pentru statele membre ale Consiliului Europei, Verena Taylor.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la site-ul PN, reprezentanţii formaţiunii vor stabili contacte şi cu funcţionarii Consiliului Europei pentru a-i informa despre încălcarea drepturilor omului în Republica Moldova.

Delegaţia PN se află la Strasbourg pentru a relata structurilor europene despre crimele oligarhului Vladimir Plahotniuc, care a capturat țara”. Din componența delegației „Partidului Nostru” fac parte vicepreședinții formațiunii Ilian Cașu și Elena Grițco, care sunt și consilieri municipali în Chișinău și Bălți, primarii orașelor Rîșcani și Vulcănești, Victor Bogatiko și Victor Petrioglu, precum și consilierul orășenesc din Fălești, Eduard Pleșca.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.04.26 10:51 Ilie
    Este mare pacat ca dl Usatii nu sta inMoldova...
  2. 2017.04.26 10:56 Efim
    Timpu trece, da dl Usatii numai promita...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.