Politică

​ PAS CHEAMĂ SUSȚINĂTORII SĂ IASĂ LA PROTESTE ÎMPOTRIVA IMPLEMENTĂRII SISTEMULUI ELECTORAL MIXT

27 iulie, 2017

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, îi cheamă pe toți cetățeni îngrijorați ai Moldovei să se alăture protestului împotriva implementării sistemului electoral mixt, care va avea loc pe 30 iulie în fața Parlamentului.


Potrivit agenției INFOTAG, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Sandu a spus că acțiunea va avea loc cu sloganele: „Plahotniuc-Dodon sunt trădătorii țării”, „Abrogaţi legea și plecați”, „Protestăm, nu renunțăm”, „Trezește-te, Moldova”.

„Trebuie să ne opunem guvernului corupt, care, prin adoptarea sistemului electoral mixt, va pune capăt democrației Moldovei. Noi trebuie să arătăm că în țară există o forţă care poate să se opună acestei conduceri. Partenerii de dezvoltare pot să ne ajute doar dacă noi vom lupta pentru drepturile noastre și statul democratic. Aprobarea legii împotriva voinței poporului este prima manifestare a dictaturii”, consideră ea.

Potrivit președintelui PAS, „legea nouă va mări problemele populației”.

„Noi trebuie să ne gândim la viitorul copiilor și al părinților noștri din Moldova. Pensionarii ies la protestele din cauza stării în care i-a adus guvernarea prin pensile de 800 de lei. Ei nu mai pot răbda și aștepta schimbările în stat și conștientizează că avem nevoie de alegeri libere și corecte pentru răsturnarea guvernului, care jefuiește Moldova și cetățenii ei”, a spus Sandu.

Anterior, la protestul de pe 30 iulie au chemat Platforma DA și „Partidul Nostru”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.